Spring til hovedindhold

Afsnit 135: Kan investorer og forbrugere fornemme lavere naturgaspriser?

I afsnit 135 kan du høre om det store fald i amerikanske aktier og økonomi. Værterne kommer også ind på de tårnhøje gaspriser, og hvordan fremtiden ser ud for dem. De kommer også ind på ECB’s jumboforhøjelse af renten, samt hvordan de professionelle globale investorer agerer. Derudover kommer de også ind på om det er tid til at bestille laks(tier) til årets julebord.

Hør værterne tale om det store fald i amerikanske aktier og økonomi. De kommer også ind på de tårnhøje gaspriser, og hvordan fremtiden ser ud for dem. Værterne kommer også ind på ECB’s jumboforhøjelse af renten, samt hvordan de professionelle globale investorer agerer. Derudover kommer de også ind på om det er tid til at bestille laks(tier) til årets julebord.

00:13 – 10:17 Stort fald i amerikanske aktier og den amerikanske økonomi

10:17 – 15:58 Tårnhøje naturgaspriser og hvad nu?

15:58 – 17:16 ECB – Jumboforhøjelse med kortsigtet positiv aktieeffekt

17:36 – 21:50 Hvordan gør de professionelle globale investorer?

21:50 – 26:47 Er tiden til at bestille laks(tier) til julebordet?

Lyt med hver uge!
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer