Grundet den store interesse for Nordnets børsnotering kan du kan i øjeblikket opleve længere svartider på vores telefoner og mail.
Ritzau Finans har siden tirsdag morgen oplevet tekniske problemer. Derfor er der fortsat ingen nyhedsstrøm fra Ritzau – herunder til Nordnets kunder. Ritzau arbejder på at løse problemet.

Afsnit 25 af #Investeringspodcasten om nøgletal

I dette 25. jubilæumsafsnit af #Investeringspodcasten kommer Hansen og Larsen vidt omkring betydningen og den optimale brug af selskabernes nøgletal. Et af de mest populære nøgletal er P/E-værdien, men hvor meget siger den i sig selv om potentialet i en aktie?

Ugens afsnit byder også på en helt speciel jubilæumsafslutning. Se med på vores YouTube eller find podcasten på Spotify, iTunes – eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Mads Sørensen
Mads Sørensen
2020-08-07 16:32

super godt program til at få trukket de overordene linje…

Per Hansen
Svar til  Mads Sørensen
2020-08-10 08:44

Hej Mads

Vi tilstræber at veksle mellem det aktuelle og mere varige for at dække mest muligt for flest mulige. Tak for din kommentar:-)

Med venlig hilsen
Per