Spring til hovedindhold

Afsnit 33 af #Investeringspodacsten – Får du udbytte nok af aktietilbagekøb?

I afsnit 33 af #Investeringspodcasten tager Hansen og Larsen fat på tirsdagens valgdebat mellem Trump og Biden og betydningen af det kommende amerikanske valg.

Herudover diskuterer de to garvede investorer, hvorvidt udbytte eller aktietilbagekøb er bedst – eller måske en kombination som det ses hos nogle selskaber? Og er det noget, der kan påvirke aktiekursen i den ene eller anden retning? Også ejerstrukturen, prisfastsættelsen og den aktuelle ledelse kan være faktorer, der er afgørende for, om et aktieselskab skal udbetale udbytte eller købe aktier tilbage.

Er der forskel på et kursmål, der er drevet af værdiansættelsen eller et indtjeningsmæssigt momentum? Det korte svar er ja. Et kursmål er ikke bare et kursmål.

Hvornår er det bedste tidspunkt at købe og sælge aktier? Kan man benytte forskellige teknikker til ikke at ramme helt forkert? Og skal man være bange for, at en stigende aktie er ved at toppe?

Og hvordan forholder det sig nu med investeringer på hjemmemarkedet vs. investeringer globalt set? Hansen og Larsen tager temperaturen på danskernes placering af aktier udenfor landets grænser.

00:41 – 04:50 Trump vs. Biden
05:05 – 14:35 Udbytte vs. aktietilbagekøb
14:35 – 18:50 Kursmål og tilbageblik på afsnit 23
18:50 – 22:06 Hvornår er det bedst at købe og sælge aktier?
22:06 – 27:38 Home bias eller globalt udsyn?

Se med på vores YouTube eller find podcasten påSpotify,iTunes– eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer