Spring til hovedindhold

Afsnit 35 af #Investeringspodcasten om VIX-niveau: Trussel eller mulighed

Hansen og Larsen ser i afsnit 35 af #Investeringnspodcasten på VIX-indekset, der måler den underliggende risikofornemmelse hos investorerne. Lige nu ligger VIX-indekset højere end normalt, men hvad betyder det? Og skal investorerne være nervøse for det? Aktiemarkederne buldrer frem med nye indeksrekorder, men ser man på enkeltaktie-niveau, så er volatiliteten og de store kursbevægelser fortsat hverdagskost.

Flere store amerikanske selskaber har leveret 3. kvartalsregnskaber. Hvordan klarer de sig? Og kan de overraske positivt? Forskellen på Wall Street og Main Street bliver især stor her. De danske selskaber har i mindre omfang også leveret fine resultater på trods af covis-19. Senest er det GN Store Nord, Novo Nordisk, DSV og Mærsk, der har leveret opjusteringer for året.

Eksterne faktorer som hjælpepakker fra centralbankerne eller finansministre er også oppe og vende hos flere investorer. Og så nærmer vi os deadline for Brexit – vil det være med til at påvirke VIX-niveauet?

Indeksering:
02:05 – 09:55 om VIX-indekset
09:55 – 14:28 om amerikanske regnskaber
14:28 – 19:10 om danske opjusteringer
19:10 – 25:11 om hjælpepakker og Brexit

Se med på vores YouTube eller find podcasten på SpotifyiTunes– eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer