Spring til hovedindhold

Afsnit 36 af #Investeringspodcasten om det amerikanske valg

Det er ugen før ugen før det amerikanske præsidentvalg mellem Trump og Biden. Hansen & Larsen har derfor i afsnit 36 taget et kig på forskellen mellem de to kandidater – for hvem vil egentlig være bedst for aktiemarkedet og hvorfor? Eller kan man ikke snakke om en reel forskel, når de begge er “pro economy”?

I forbindelse hermed fremhæves Jesper Rangvids seneste skriv om tendensen i USA til at vælge demokratiske kandidater i tider med turbulens og en sammenhæng til den generelle performance på aktiemarkedet. Du kan finde skrivet her.

Smittetallene og den anden bølge af covid-19 påvirker stadig den virkelige økonomi og væksten, men hvad med investeringsøkonomien? Investeringsøkonomien ser indtil videre næsten ikke ud til at være påvirket, men kan det blive ved med at holde?

Indeksering:

00:00 – 13:00 om forskellen mellem Trump og Biden
13:00 – 15:33 om Jesper Rangvids blog
15:33 – 25:10 om smittetallene og vacciner

Se med på vores YouTube eller find podcasten påSpotify,iTunes– eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer