Spring til hovedindhold

Afsnit 37 af #Investeringspodcasten om børsnoteringer: Mulighed eller advarselssignal?

I afsnit 37 af #Investeringspodcasten går Hansen og Larsen i dybden med det stigende antal nye børsnoteringer. Hvorfor er det, at vi ser flere og flere vækstselskaber, der vælger den kapitalstrategi? Skal investorerne være glade eller nervøse for den udvikling? Og hvad er egentlig forudsætningerne for en god børsnotering?

Også flere større selskaber er begyndt at melde deres ankomst på Børsen, senest Boozt og HusCompagniet. Boozt ønsker at parallelnotere sig i København – er det en ny trend eller en erkendelse af, at de skulle have valgt København til at starte med? HusCompagniet er ejet af kapitalfonden EQT, der nu efter fem år har valgt den exitstrategi, der hedder børsnotering. Men hvilke andre exitstrategier kunne de også have valgt? Og hvad er fordelene og ulemperne ved de forskellige scenarier?

Indeksering:

00:00 – 07.26 Det stigende antal børsnoteringer
07:26 – 11.30 Boozt og parallelnoteringer
12:03 – 15.25 Hvad er forudsætningerne for en god børsnotering?
15:25 – 19.30 HusCompagniet og de tre strategier for kapitalexit


Se med på vores YouTube eller find podcasten på Spotify,iTunes– eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer