Spring til hovedindhold

Afsnit 38 af #Investeringspodcasten om USA-stemmer og dyr opjustering fra Novo Nordisk

I afsnit 38 af #Investeringspodcasten tager Hansen og Larsen temperaturen på det fortsat tætte løb i det amerikanske præsidentvalg og i de to kamre. For hvad betyder et delt flertal i kamrene egentlig? Er visheden og forudsigeligheden gode nyheder for investorerne? Og kan det amerikanske valg påvirke nogle af de danske selskaber?

Hansen og Larsen kommer bl.a. forbi Vestas, Ørsted, Novo Nordisk og Danske Bank i deres snak om danske aktier, der kan være påvirket af valget og forventningerne om, at det lige nu tegner til, at Trump får fire år mere.

Herudover kommer Hansen og Larsen især omkring den mindre opjustering fra Novo Nordisk, der fik aktien til at stige til 464 for dernæst at falde 11 procent. Hvad kan man læse ind i det fald? Eller bør man læse noget i det fald?

Indeksering:
00:00 – 08:06 om det tætte løb om stemmerne i USA
08:06 – 14:30 påvirker valget de danske aktier?
14:30 – 21:52 opjusteringerne fra Novo Nordisk og Danske Bank
21:51 – 24:41 stimulanser og sektorer

Se med på vores YouTube eller find podcasten på Spotify, iTunes– eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer