Spring til hovedindhold

Afsnit 49 af #Investeringspodcasten om den boblende boblesnak

I afsnit 49 af #Investeringspodcasten tager Hansen og Larsen temperaturen på aktiemarkedet, der siden bundformationen i marts sidste år er steget ekstremt meget – spørgsmålet er om aktierne er blevet for dyre? Og er priserne nødvendigvis den udslagsgivende faktor for at en boble, hvis en sådan eksisterer, sprænger? Eller er der tale om nogle helt andre faktorer, der spiller ind?

Hør også med om den forestående regnskabssæson for selskabernes Q4-resultater, der allerede nu tegner gode – men gode nok? De amerikanske finanser og udviklingen i dollaren, der er en understøttende faktor for aktiemarkedet samt udsigterne til eventuelle rentestigninger eller -korrektioner.

Indeksering:

00:00 – 12.00 boblesnakken

12:00 – 17.00 Regnskaber Q4

17.00 – 21.30 US finanser og dollaren

21.30 – 24.00 rentestigninger eller ej

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer