Spring til hovedindhold

Afsnit 55 af #Investeringspodcasten om ordenes investeringssprog

I Afsnit 55 af #Investeringspodcasten starter Hansen og Larsen ud med boblesnakken i den aktuelle uge og de seneste udmeldinger fra Kina, der er nervøse for særligt amerikanske og europæiske prisfastsættelser.

Herfra kommer Hansen og Larsen omkring flere investerings-ordsprog fra Warren Buffett, der fortsat har stor relevans for den langsigtede investor.

To ordsprog har været i fokus den forgangne uge: “Do not fight the FED” og “Do not bet against the US”, som har vist sig rigtige flere gange gennem tiden. Flere investorer har også en tendens til at tænke “this time it is different”, men er det nu også det? Per Hansen fortæller, at det der måske på overfladen kan synes anderledes, oftest ikke er fundamentalt anderledes end tidligere.

Hør også om 90/10-reglen, det grådige marked og de frygtsomme investorer, den grønne omstilling og 2021 rent tematisk. Det helt store spørgsmål, som mange investorer løbende bør stille sig selv, lyder “ville du også købe aktien nu?” ofte efter mange og store kursstigninger.

01:50 – 07:40 Boblesnak og Asien
07:40 – 13:30 Warren Buffett om FED og US
13:30 – 15:10 Denne gang er det nok anderledes
15:10 – 17:16 90/10-reglen
17:16 – 22:14 Grådige investorer og de grønne selskaber
22:14 – 29:03 Et kig på 2021 rent tematisk

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer