Spring til hovedindhold

Afsnit 70 af #Investeringspodcasten: Diskuteres din aktie op?

I afsnit 70 meme(r) Hansen og Larsen om vilde aktieudsving; om nødvendige ingredienser for at en aktie kan blive diskuteret op og årsagen til stigningen i danske Orphazyme. Tevas investorer er sat på en tålmodighedsprøve af større dimensioner; lyt og se med her.

Indeksering:
00:00 – 01:21 Introduktion
01:22 – 15 29 Spekuleres dine aktier op?
15:30 – 26:48 Teva
26:49 – 27:54 Afrunding

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
3 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-06-17 20:36

Jeg kan ikke mindes andre aktier på Nordnet der er blevet omtalt så konsistent, og så længe, som er tilfældet med Per Hansen og Teva. Jeg undrer mig endnu mere da vi er gået fra at der stod at Per Hansen havde aktier i Teva, til at det ikke længere fremgår. Hvordan kan en enkelt, udenlandsk aktie, få lov til vedvarende at få så meget opmærksomhed når der ikke er noget specielt ved den. Det har vel stået på i et par år nu? Stopper det når Per går fra tab til gevinst på Teva – eller hvis casen bliver… Læs mere

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-06-21 06:36

Hej Lasse

Jeg håber du finder andre ting som er interessante på nordnetbloggen og læsere/lyttere er generelt gode til at sortere i det som de finder mest relevant. Der er stor efterspørgsel og investorinteresse i Teva. Det er afspejlet i noget af det som jeg skriver. Indtil videre har jeg lavet anslået 150 podcast over årene og Teva har kun været berørt ganske lidt.

Hilsen
Per

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-06-21 21:03

Hej Per,
Jeg finder bestemt andre ting interessante, ellers fulgte jeg ikke bloggen, og der er da noget at vrage og vælge imellem – og man filtrerer jo selv.
Personligt er jeg af den holdning at dine indlæg vedrørende Teva er lige på eller over grænsen, deraf mit indlæg.
Jeg finder meget andet af det du skriver interessant – så fortsæt endeligt med at skrive, men håber omvendt også det er okay at der bliver stillet kritiske spørgsmål fra læserne.
MVH
Lasse