Spring til hovedindhold

Udvalgte bloggere

Nordnet Danmark

Nordnet
442 artikler

Per Hansen

Investeringsøkonom
421 artikler

Blogger om de finansielle markeder med udgangspunkt i den private investors virkelighed.

Sarah Ophelia Møss

Founder & CEO - Ophelia Invest
19 artikler

Min store passion er virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge samt de to investerings-communities, 'Kvindelogen Investeret' og 'Aktieklubben Danmark'. Jeg lever af at skabe “rum for læring” på investerings-feltet og som sociolog griber jeg det oftest anderledes an end feltet selv. Jeg elsker at arbejde, har gang i en masse og vil altid gerne høre fra dig.

Kærligst Sarah Ophelia Møss.

Team Next Nordnet

Nordnet Tech Team
6 artikler

Vi er udviklingsteamet bag Nordnets nye platform og app. Her kan du læse om vores arbejde, seneste nyt og vores erfaringer.

Andre bloggere

Anders Egsvang

Selvstændig aktieanalytiker
3 artikler

Anders Egsvang driver i en alder af 26 allerede sin egen analysevirksomhed. Han er en habil aktieanalytiker med et godt tag på det yngre publikum og debuterende investorer. Han skriver om alt lige fra værdisætning og forretningsmodeller til virksomhedsanalyser og nøgletal.

Ann Lehmann Erichsen

Selvstændig Forbrugerøkonom
4 artikler

Anne Buchardt

Landechef for Nordnet i Danmark
6 artikler

Anne Buchardt er landechef for Nordnet i Danmark.

Brian Buus Madsen

Head of Business Management
68 artikler

Brian Buus Madsen er Head of Business Management hos Nordnet. Investeringsforeninger, ETF'er og fonde er Brians specialitet, og derfor får du især skarpe blogindlæg inden for disse emner.

Daniels Pengetips

Finansblogger
6 artikler

Female Invest

Investeringsekspert
4 artikler

Female Invest arbejder hårdt på at sætte investering på de danske kvinders to-do-liste. Deres mål er at skabe finansiel lighed.

Frank Hvid

Økonom
3 artikler

Med sin brede erfaring inden for finans- og investeringsverdenen giver Frank Hvid sit take på både samfundsforhold, nationaløkonomi og finansudvikling. Han holder også skarpt øje med den teknologiske udvikling, og hvor den fører os hen.

Frederik Vest Hansen

Business Manager
5 artikler

Frederik Vest Hansen er en del af Business Management hos Nordnet, hvor han er ansvarlig for børsnoteringer og bl.a. gør dig skarpere på investering gennem Børsskolen. Han har 10 års erfaring inden for rådgivning og kommunikation om investering og med udvikling af investeringsprodukter. Ny teknologi er Frederiks specialitet, og du vil derfor primært se blogindlæg om dette emne.

Gæsteblogger

Gæsteblogger
32 artikler

Investtech

Investtech
54 artikler

Investtech blev etableret i 1997 og arbejder med forskning inden for behavioural finance. Forskningsarbejdet er støttet af Norges forskningsråd, og resultaterne anvendes i vores analyser, samt er publiceret i flere interessante forskningsrapporter. Her er flere analyser også blevet testet med meget gode resultater.

Jeppe Christiansen

Adm. direktør, Maj Invest
1 artikler

Jeppe Christiansen er administrerende direktør for Maj Invest-koncernen, som han grundlagde i 2005. Han er aktiv i den offentlige debat om finansmarkederne og udviklingen i den globale økonomi, og hans tilgang til investering tager i høj grad udgangspunkt i, hvad vi kan lære af den økonomiske historie.

Lars Christensen

Økonom
10 artikler

Lars Christensen er en økonom med kant. Han tør sige sin mening og kommer her på bloggen med skarpe analyser. International økonomi og Emerging Markets er blandt nogle af de økonomiske emner, som Lars Christensen har fuldstændig styr på.

Lars Tvede

Investeringsøkonom
3 artikler

Linnéa Schmidt

Stifter af Moneypenny
10 artikler

En svensk i Danmark. Brænder for at få flere kvinder (og mænd) at begynde sin investeringsrejse. Stiftede facebookgrupperne "Moneypenny - Kvinder som investerer" i 2016 (>48 000 medlemmer) og Moneypenny Norge i 2019 (>34 000 medlemmer), som drives sammen med Ann-Christina Lykke, Beate Engelschiøn & Jenny Lund. Driver det svenske investeringsnetværket Ekonomiguiden sammen med Anna Brännhult. Skriver også på www.moneypennyandmore.dk

En helt almindelig investor, som skriver om det jeg synes er interessant når det kommer til investeringer, opsparing & privatøkonomi.

Malene Bason

Partner, Curo Capital
1 artikler

Malene Bason er partner hos Curo Capital og blogger hos Nordnet om bæredygtige investeringer.

Max Gandrup

Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)
86 artikler

Blogger om børsrelaterede emner og tips til opsparing og investering.

Michael Friis

Aktiechef HC Andersen Capital
5 artikler

Michael Friis er aktiechef hos HC Andersen Capital. Tidligere har Friis blandt andet arbejdet hos Alm Brand Markets som Chief Equity Analyst.

Mikael Bak

CEO, Dansk Aktionærforening
4 artikler

Mikael Bak er de private investorers vagthund. Han er CEO for Dansk Aktionærforening og her sørger han for, at de private investorer har mulighed for at få blandt andet inspiration og uddannelse.

Morten Bruun Pedersen

Cheføkonom, Forbrugerrådet Tænk
2 artikler

Morten Bruun Pedersen er cheføkonom hos Forbrugerrådet Tænk. Hans fagområder er blandt andet realkredit, kviklån, pension og privatøkonomi.

Morten W. Langer

Chefredaktør på FORMUE
266 artikler

Corporate Governance, Investor Relations, Børsforhold, Analyse af større danske selskaber.

MW Compounders

Porteføljeforvaltere og stiftere af investeringsforeningen MW Compounders
2 artikler

Nanna Hyldgaard Hansen

Forfatter og foredragsholder
1 artikler

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter og foredragsholder med speciale i at nedsætte sit forbrug ved at leve bæredygtigt. Derigennem får hun større økonomisk overskud, som bruges til at købe sig tid og investere bæredygtigt. Nanna står bag bøgerne ”Lev for det halve” og ”Rig på tid”.

Nikolaj Holdt Mikkelsen

Uafhængig investeringsrådgiver
5 artikler

Nikolaj Holdt Mikkelsen er uafhængig investeringsrådgiver. Han har mere end 24 års erfaring fra den finansielle sektor og har tidligere arbejdet som chefanalytiker hos Morningstar.

Nordnet karriere

Marketing
1 artikler

Partner

Partner
22 artikler

Her blogger udbydere af finansielle produkter på Nordnets platform om investeringer, investeringsstrategier, produkt og meget andet.

PP Capital Asset Management A/S

Asset Management
3 artikler

Rasmus Järborg

Produktchef
3 artikler

Produktchef på Nordnet med intresse för det senaste inom teknik. Följ mig och mitt teams resa mot att göra förstklassiga digitala produkter för våra kunder.

Rasmus Sommerskov

Partner & Kommunikationsdirektør i Falcon Fondsmæglerselskab A/S
1 artikler

René Engell

Porteføljemanager i Falcon Fondsmæglerselskab A/S
5 artikler

Blogger om investering, herunder de psykologiske aspekter af aktiemarkederne, og er fascineret af, hvor emotionelt styrede og inefficiente aktiemarkederne i virkeligheden er.

www.falconinvest.dk

Sigga Nolsøe

Kommunikationschef
1 artikler

skatteguiden

1 artikler

Stockpix

Analytikerne Frederik Svanholm og Marcus Bellander
1 artikler

Thorleif Jackson

Analytiker
112 artikler

Blogger om fundamental aktieanalyse, investeringsteori, aktuelle investeringsidéer, langsigtet investering

Uffe Raahede

Analytiker og medejer af Dansk Aktierådgivning
5 artikler

Blogger om investeringsstrategi med udgangspunkt i analyseprogrammet Vikingen og et nordisk aktieunivers.