Spring til hovedindhold

Udvalgte bloggere

Nordnet Danmark

Nordnet
382 artikler

Per Hansen

Investeringsøkonom
400 artikler

Blogger om de finansielle markeder med udgangspunkt i den private investors virkelighed.

Sarah Ophelia Møss

Founder & CEO - Ophelia Invest
15 artikler

Min store passion er virksomhederne Ophelia Invest og Forlaget Penge samt de to investerings-communities, 'Kvindelogen Investeret' og 'Aktieklubben Danmark'. Jeg lever af at skabe “rum for læring” på investerings-feltet og som sociolog griber jeg det oftest anderledes an end feltet selv. Jeg elsker at arbejde, har gang i en masse og vil altid gerne høre fra dig.

Kærligst Sarah Ophelia Møss.

Team Next Nordnet

Nordnet Tech Team
6 artikler

Vi er udviklingsteamet bag Nordnets nye platform og app. Her kan du læse om vores arbejde, seneste nyt og vores erfaringer.

Andre bloggere

andersegsvang

Selvstændig aktieanalytiker
1 artikler

Anders Egsvang, driver i en alder af 25 allerede sin egen analysevirksomhed. Han er en habil aktieanalytiker med et godt tag på det yngre publikum og debuterende investorer. Han skriver om alt lige fra værdisætning og forretningsmodeller til virksomhedsanalyser og nøgletal.

Ann Lehmann Erichsen

Selvstændig Forbrugerøkonom
1 artikler

Brian Buus Madsen

Head of Business Management
38 artikler

Brian Buus Madsen er Head of Business Management hos Nordnet. Investeringsforeninger, ETF'er og fonde er Brians specialitet, og derfor får du især skarpe blogindlæg inden for disse emner.

Female Invest

Investeringsekspert
4 artikler

Female Invest arbejder hårdt på at sætte investering på de danske kvinders to-do-liste. Deres mål er at skabe finansiel lighed.

Frank Hvid

Økonom
2 artikler

Frank Hvid giver med sin brede erfaring inden for finans- og investeringsverdenen, sit take på både samfundsforhold, nationaløkonomi og finansudvikling. Han holder også et skarpt øje med den teknologiske udvikling og hvor den fører os hen.

Gæsteblogger

Gæsteblogger
32 artikler

Investtech

Investtech
46 artikler

Investtech blev etableret i 1997 og arbejder med forskning inden for behavioural finance. Forskningsarbejdet er støttet af Norges forskningsråd, og resultaterne anvendes i vores analyser, samt er publiceret i flere interessante forskningsrapporter. Her er flere analyser også blevet testet med meget gode resultater.

Lars Christensen

Økonom
5 artikler

Lars Christensen er en økonom med kant. Han tør sige sin mening og kommer her på bloggen med skarpe analyser. International økonomi og Emerging Markets er blandt nogle af de økonomiske emner, som Lars Christensen har fuldstændig styr på.

Lars Tvede

Investeringsøkonom
1 artikler

Linnéa Schmidt

Stifter af Moneypenny
9 artikler

Brænder for at få flere kvinder (og mænd) at begynde sin investeringsrejse.
Stifter af facebookgruppen "Moneypenny - Kvinder som investerer" (over 45 500 medlemmer) i 2016 og Moneypenny Norge (over 34 000 medlemmer) (drives sammen med Ann-Christina Lykke, Beate Engelschiøn & Jenny Lund) samt driver det svenske netværk Ekonomiguiden og Ekonomiguiden (totalt ca 80 000 medlemmer) sammen med Anna Brännhult. Skriver også på www.moneypennyandmore.dk

En helt almindelig investor, som skriver om det jeg synes er interessant når det kommer til investeringer, opsparing & privatøkonomi.

Max Gandrup

Senior Product Advisor (landechef Danmark 2002-2016)
86 artikler

Blogger om børsrelaterede emner og tips til opsparing og investering.

Michael Friis

Aktiechef HC Andersen Capital
4 artikler

Michael Friis er aktiechef hos HC Andersen Capital. Tidligere har Friis blandt andet arbejdet hos Alm Brand Markets som Chief Equity Analyst.

Mikael Bak

CEO, Dansk Aktionærforening
4 artikler

Mikael Bak er de private investorers vagthund. Han er CEO for Dansk Aktionærforening og her sørger han for, at de private investorer har mulighed for at få blandt andet inspiration og uddannelse.

Morten Bruun Pedersen

Cheføkonom, Forbrugerrådet Tænk
1 artikler

Morten Bruun Pedersen er cheføkonom hos Forbrugerrådet Tænk. Hans fagområder er blandt andet realkredit, kviklån, pension og privatøkonomi.

Morten W. Langer

Chefredaktør på FORMUE
238 artikler

Corporate Governance, Investor Relations, Børsforhold, Analyse af større danske selskaber.

Nikolaj Holdt Mikkelsen

Uafhængig investeringsrådgiver
3 artikler

Nikolaj Holdt Mikkelsen er uafhængig investeringsrådgiver. Han har mere end 24 års erfaring fra den finansielle sektor og har tidligere arbejdet som chefanalytiker hos Morningstar.

Partner

Partner
16 artikler

Her blogger udbydere af finansielle produkter på Nordnets platform om investeringer, investeringsstrategier, produkt og meget andet.

PP Capital Asset Management A/S

Asset Management
3 artikler

Rasmus Järborg

Produktchef
3 artikler

Produktchef på Nordnet med intresse för det senaste inom teknik. Följ mig och mitt teams resa mot att göra förstklassiga digitala produkter för våra kunder.

Rasmus Sommerskov

Partner & Kommunikationsdirektør i Falcon Fondsmæglerselskab A/S
1 artikler

René Engell

Porteføljemanager i Falcon Fondsmæglerselskab A/S
5 artikler

Blogger om investering, herunder de psykologiske aspekter af aktiemarkederne, og er fascineret af, hvor emotionelt styrede og inefficiente aktiemarkederne i virkeligheden er.

www.falconinvest.dk

Sigga Nolsøe

Kommunikationschef
1 artikler

Thorleif Jackson

Analytiker
105 artikler

Blogger om fundamental aktieanalyse, investeringsteori, aktuelle investeringsidéer, langsigtet investering

Uffe Raahede

Analytiker og medejer af Dansk Aktierådgivning
5 artikler

Blogger om investeringsstrategi med udgangspunkt i analyseprogrammet Vikingen og et nordisk aktieunivers.