Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 180: Sommerspecial med Britt Meelby Jensen fra Ambu

I den anden af tre sommerspecials får Per Hansen besøg af Britt Meelby Jensen fra Ambu. Hun fortæller, hvordan man i Ambu arbejder med aktionærværdi – og hvordan mange nedjusteringer nu ført til mere fokus på eksekvering.

I tre sommerspecials får Per Hansen besøg af topchefer fra de største, danske selskaber til en snak om aktionærværdi.

Anden gæst er Britt Meelby Jensen fra Ambu. Britt har 20 års erfaring fra life science-industrien, og kom til Ambu på et tidspunkt, hvor selskabet havde nedjusteret alt for mange gange i streg. Hun fortæller blandt andet, hvordan man i Ambu nu fokuserer mere på eksekvering – og hvordan de arbejder for at få det maksimale ud af den kapital, de investerer.

Hun fortæller også, hvordan de i Ambu godt er klar over, at der lige nu er aktionærer, der står til at tabe penge – og at det ikke er idéen med at skabe aktionærværdi. Og så kommer hun med sit bud på, hvordan man skal løse den udfordring.

Find afsnit 180 af Investeringspodcasten i din podcastapp, eller hør hele afsnittet her.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer