Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 185: NVIDIA, Ørsted og hvad så?

NVIDIA har leveret regnskab. Og selvom forventningerne var tårnhøje, blev de indfriet – og lidt til. Men hvad betyder det egentlig for aktiemarkederne de kommende måneder?

NVIDIA har leveret regnskab. Og selvom forventningerne var tårnhøje, blev de indfriet – og lidt til. Men hvad betyder det egentlig for aktiemarkederne de kommende måneder? Det vender Hansen og Larsen i ugens afsnit!
De taler også om Ørsteds potentielle nedskrivninger, kursfaldet og investorernes forventninger fremadrettet. Og til sidst vender de USA, som alle kigger på, Kinas mulige vej op af aktiehullet – og Coloplast, der har solgt nye aktier med rabat.

00:00 – 01:24 Intro
01:25 – 04:30 Ørsteds potentielle nedskrivninger
04:31 – 07:21 Coloplast sælger nye aktier med rabat
07:22 – 10:20 NVIDIA leverede varen – og lidt til
10:21 – 14:19 Derfor kigger alle på USA
14:20 – 19:48 Er Kina på vej op af aktiehullet?
19:49 – 27:07 Endnu en udfordrende september

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer