Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 191: Regnskabsambitioner, krig i Israel og Bavarian Nordic sænker ambitionerne

Kvartalsregnskaberne for 3. kvartal kommer. Og det store spørgsmål er om selskaberne vil være i stand til at leve op til det investorerne allerhelst vil høre: vækst. Værterne kommer også ind på investeringscasen i Bavarian Nordic og AMBU. Derudover kommer de ind på situationen i Israel, og hvordan det påvirker oliepriser, fragtrater, mm. Hør med i afsnit 191 af Investeringspodcasten.

Kvartalsregnskaberne for 3. kvartal kommer. Og det store spørgsmål er om selskaberne vil være i stand til at leve op til det investorerne allerhelst vil høre: vækst. Værterne kommer også ind på investeringscasen i Bavarian Nordic og AMBU. Derudover kommer de ind på situationen i Israel, og hvordan det påvirker oliepriser, fragtrater, mm.

I ugens afsnit nævner Per et blogindlæg – det kan du læse her.

00:00 – 01:02 Intro
01:02 – 05:14 Kvartalsregnskaberne kommer
05:14 – 05:36 Demant – alle gode gange 3 (opjusteringer)?
05:36 – 08:47 Pandora – Smykker sig med den gode udvikling
08:47 – 15:32 Krigen i Israel – hvad betyder den?
15:32 – 19:33 AMBU – ”vækstskepsis” og hvad så?
19:33 – 27:09 Bavarian Nordic – et regnskabsmæssigt non-event?

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer