Spring til hovedindhold

17. afsnit af #Investeringspodcasten om comeback til aktieindeks og den igangværende sektorrotation

Hansen og Larsen ser i 17. afsnit af#Investeringspodcastenpå comebacket til globale aktieindeks og den likviditet, der på trods af coronakrisen fortsat er tilstede – men hvad siger risikobarometeret for et overophedet marked? Er der flere stigninger i vente?

Men også den igangværende sektorrotation påvirker udviklingen i mange aktiekurser lige nu – investorerne bevæger sig fra sikker havn i pharma-aktier hen imod mere cykliske aktier, som er en af årsagerne til, at DAX’en lige nu er det indeks, der er steget mest siden bunden midt marts. Hvad er det tyskerne har gjort så godt? Eller viser indeksstigningen ikke hele billedet?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer