Spring til hovedindhold

#Investeringspodcasten finder ud af, om ULV’en kommer?

I 9. episode af#Investeringspodcastenser Hansen og Larsen på, hvilken vending investorerne har i sigte – bliver det en U-, L- eller V-formet vending? Hansen og Larsen udspiller de tre forskellige scenarier i studiet og ser på, hvordan det i så fald influere den måde, investorerne kommer til at agere på. Få også svaret på, hvad den absolutte katalysator for roligere tider på aktiemarkedet er i følge Hansen og Larsen.

Og kan man egentlig som investor med en lavere eller middel risikoprofil stadig finde aktier at investere i, når markedet bevæger sig med store bølger? Hansen og Larsen ser på stjernepriser vs. stjerneselskaber.

Få også en aktuel status på oliepriserne, herunder OPEC- og pluslandenes seneste oliecut – hvilken betydning har det for oliepriserne?

Men det er ikke kun oliepriserne, der har det hårdt i øjeblikket. Bankaktierne kæmper hårdt i denne Coronakrise. Få sammenligningen fra nu og til finanskrisen for bankaktierne i USA og Europa. Hvilken recovery er der i sigte?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer