Spring til hovedindhold

#Investeringspodcasten om 2. runde effekter, digitalisering og kurskatalysatoren for Teva

I 13. afsnit af #Investeringspodcasten med Hansen og Larsen går snakken på udsigterne til 2. runde effekter på aktiemarkedet – kommer der en bølge til eller måske flere? Især detailhandlen og forbrugerne sidder med en stor indflydelse på økonomien. Men differentierer købeviljen sig fra Europa til USA? Og fra Nordeuropa til Sydeuropa?

Herudover stiller Hansen og Larsen også spørgsmålet; kommer denne krise til at betyde mere digitalisering, mere fjernarbejde og mere internethandel for virksomheder?

Teva aflagde regnskab i sidste uge, og resultatet var væsentligt bedre end forventet. Men den helt store kurskatalysator kommer stadig an på udfaldet af den igangværende Opioid-sag i USA.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer