Spring til hovedindhold

Ny feature i appen: Velkommen til dit feed

Nu er alle nyheder relateret til dine investeringer samlet i dit personaliserede feed. Se, hvor du finder dit feed.

Allerede i begyndelsen af året fik en lille andel brugere adgang til en ny feature i vores app, som samler alle nyheder om dine investeringer ét sted. Efter positiv feedback og forfining af de sidste funktioner, er funktionen nu tilgængelig for alle.

Hvad er nyt?

Vi ved, at det kan være svært og ikke mindst tidskrævende at holde sig ajour med sine investeringer og sikre sig, at man ikke er gået glip af noget vigtigt. Derfor samler vi nu flere informationskilder ét sted, så du med et enkelt klik i appen kan holde dig opdateret på fx de selskabs- og markedsnyheder, der er relevante for dig.

Ét personaliseret feed

Du kender det nok fra sociale medier som fx Instagram og Twitter, hvor du kan scrolle dig igennem det seneste nye. Idéen med dit feed i Nordnets app er den samme; nu er alle nyheder relateret til dine investeringer samlet i dit personaliserede feed.

Find ‘Feed’ i bunden af din app, hvor du nu har fem faner. Kan du ikke se feedet, skal du opdatere appen til den nyeste version.

Hvad finder du i feedet?

I dit feed samler vi nyt fra flere kilder ét sted. Se fx:

  • Selskabsopdateringer
  • Markedsnyheder
  • Opslag fra Shareville
  • Selskabshændelser (som fx dine udbytter).

Vi arbejder på at tilføje mulighed for at kunne filtrere, se kursalarmer og at skrive et opslag i feedet.

Har du også set, at udbyttesiden er optimeret, så du kan tilføje dine egne noter til fx en aktie, og at vi har forbedret vores aktiescreener? Se flere fede features fra 2024

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer