Spring til hovedindhold

Nyt: De fem fedeste features i 2024

Vi opdaterer hele tiden vores app og hjemmeside for at give dig den bedste investeringsoplevelse. Her er et overblik over de fem fedeste i 2024 ind til videre. I tilfældig rækkefølge.

Uanset om du logger ind på Nordnet via hjemmesiden eller appen, er der allerede kommet en del nye funktionaliteter i år, som kan gøre oplevelsen med at investere hos os bedre. I bloggen her vil vi gennemgå fem af de nye features, som vi synes er de fedeste indtil videre.

1. Udbyttesiden er optimeret

Udbyttesæsonen er skudt i gang og flere danske investeringsforeninger har allerede udbetalt udbytter til deres aktionærer. Nogle selskaber udbetaler udbytter flere gange i løbet af året, og her kan udbyttesiden hjælpe dig med at få overblik over, hvad du kan forvente at modtage af udbytter for dine investeringer.

Udbyttesiden findes på hjemmesiden under din depotoversigt eller i appen under ‘Analyse’. Med denne funktion kan du få et overblik over tidligere modtagne og fremtidige udbytter, dykke ned i dine udbytter for specifikke år og måneder, samt få yderligere informationer såsom X-dag, næste udbyttebetaling og meget mere.

Med den opdaterede udbytteside kan man få informationer om sine udbytter for danske samt udenlandske værdipapirer.

Sådan ser udbyttesiden ud i webbrowseren.

2. Udbyttebokse for aktier og investeringsforeninger

En anden ny feature, for dem der går op i udbytter, er udbyttebokse for både aktier og investeringsforeninger.

Aktier

Udbytteboksen findes nu inde på hver enkelt akties side på vores hjemmeside. Er man inde på en given aktie, kan man under grafen for aktiens kursudvikling både se nøgletallet direkte afkast, samt hvad det kommende udbytte for aktien er. Ved at klikke på ‘Vis’ i udbytteboksen kan man tilgå en mere detaljeret oversigt over en akties tidligere og kommende udbytter.

Udbytteboksen vises øverst til venstre på siden for en aktie. Historisk afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Eller udbytter.

Investeringsforeninger

Når du besøger infosiden for en investeringsforening, kan du i venstre side under nøgletallene se den seneste udbyttebetaling fra foreningen. Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om udbytter fra investeringsforeninger her.

Hvis investeringsforeningen udbetaler udbytte (også kaldet ‘udloddende’ eller ‘distribuerende’), kan du se den seneste information direkte på oversigtssiden for foreningen.

3. Mine noter

En anden nyhed er ‘Mine Noter’. Her her du mulighed for at knytte en kommentar til et værdipapir og notere dine tanker om aktien. Det kan fx være:

  • Hvorfor er den her aktie værd at holde øje med?
  • Hvornår og hvorfor skal man købe eller sælge aktien?
  • Hvis man har en kursalarm på en aktie, kan man med fordel bruge ‘Mine noter’ til at minde en om, hvorfor man i første omgang oprettede sin kursalarm.
  • Det er kun dig selv, der kan se dine noter til en aktie.

Funktionen finder du i appen ved at trykke på de tre prikker i højre hjørne, når du har valgt den aktie, du gerne vil skrive en note om. Du kan også finde ‘Mine noter’ i bunden af hver akties side. På hjemmesiden findes funktionen ved at klikke på ‘Noter’ øverst til højre på siden, når du har valgt en given aktie.

Sådan ser notefunktionen ud i appen. På dansk hedder den ‘Mine noter’.

4. Nyt layout for opsparingskontoen

Har du en opsparingskonto hos Nordnet, har du måske lagt mærke til, at layoutet for kontoen har ændret sig. Med opsparingskontoen får du 1,75% i rente fra første krone, og det er nemmere at følge med i nu. Vi har gjort siden mere overskuelig, og man kan nu se både ‘Påløbne renter’ og ‘Rentesats’, uden at skulle klikke sig unødigt rundt på siden.

Med en opsparingskonto hos Nordnet får du 1,75% i rente fra første krone. Alle kan oprette en, og du ser den i din oversigt sammen med dine aktiedepoter.

5. Forbedret aktiescreener

Vores UX-team har givet aktiescreeneren en modernisering, og værktøjet giver dig nu endnu flere muligheder for at finde din næste aktie. På en mere overskuelig måde med mini-grafer, logoer og slidere. Prøv aktiescreeneren selv

Aktiescreeneren giver mulighed for at sortere på aktier efter en lang række parametre. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer. Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
9 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Poul Hoffmann
Poul Hoffmann
2024-03-28 08:10

Jeg kan ikke finde Mine sider/Årsopgørelsen. Den option er ikke tilgængelig i appen.

Lars Michael
Lars Michael
2024-03-19 21:38

Ja, flot ser det ud… nyt look and feel. Reelt intet nyt. Kom med nogle nye fede features – det vi har brug for er f.eks. at kunne oprette alarmer trigget af RSI og MACD for en given aktie.

Erlinger
Erlinger
2024-03-14 17:53

Under punkt 2 udbytter, står der under billedet: ”Udbytteboksen vises øverst til venstre på siden for en aktie. Historisk afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast. Eller udbytter.”
Og der er også vist en tydelig gul oval om punktet.
Desværre viser ovalen hvad kursen var i fortiden, – udbytte oplysningerne finder man i boksen nederst til højre, ikke øverst til venstre, som der står i teksten.

Jonas Melander Hammer
Svar til  Erlinger
2024-03-15 13:59

Hej Erlinger

Du har helt ret. Det er hermed rettet.

Mvh.
Jonas Melander, Nordnet.

Mikkel
Mikkel
2024-03-14 11:13

Vedr. : Punkt 5. Forbedret aktiescreener
Det grafiske design og visuelle udtryk med logo og flag er ikke særlig vellykket. Keep it simple!

Rune Gottschalk
Rune Gottschalk
2024-03-13 21:08

Super fede features. Kunne man forestille sig, at Nordnet også i 2024 begynder at rapportere til Pensionsinfo ?

Anders
Anders
Svar til  Rune Gottschalk
2024-03-13 22:33

Ja det ville være dejligt!

Jane
Jane
Svar til  Rune Gottschalk
2024-03-15 11:29

Helt enig!

Torben
Torben
Svar til  Rune Gottschalk
2024-03-17 11:03

Meget enig