Se, hvor meget dine penge kan vokse.

Op

Vælg den metode, der passer bedst til dig

Med Nordnet får du en moderne bank, som tager din opsparing til det næste niveau. Du vælger selv, hvad der passer dig bedst - du kan investere på egen hånd eller benytte dig af en af vores digitale tjenster.

Du er velkommen til at kontakte vores Kundeservice, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om, hvordan du åbner et depot.

Enkelt at investere selv

Digital
rådgivning

Ingen faste gebyrer

Prøv vores beregner

Med en opsparing i værdipapirer kan din opsparing vokse, hurtigere end du tror. Du kan vælge at spare et fast månedligt beløb op eller få et engangsbeløb til vokse sig endnu større i løbet af nogle år. Prøv vores beregner og se, hvor hurtigt din opsparing kan vokse.

Opsparingsberegner

Startbeløb

Månedlig opsparingsbeløb

Afkast per år*

Tidshorisont

Samlet opsparing

*OMX Copenhagen GI’s gennemsnitlige afkast mellem 2002 og 2017 er 14,13 % inkl. udbytter og renters rente-effekt (OMXCGI, 2002-12-30 til 2017-12-29). Uden udbytter er afkastet 11,42 % (OMXCPI). Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Sådan har vi lavet beregningen:

Beregningen er et eksempel på, hvordan en regelmæssig opsparing kan få dine penge til at vokse over tid. Beregningsresultatet skal ikke opfattes som rådgivning eller anbefaling. Beregningen er en forenkling af virkeligheden.

I beregningen har vi kun taget højde for et begrænset antal parametre:

  • startbeløb
  • månedlig opsparingsbeløb
  • tidshorisont
  • forventet afkast per år

Det er ikke muligt på forhånd at sige, hvor meget afkastet vil være i virkeligheden. Afkastet i eksemplet er baseret på en antagelse.

Opsparing påvirkes af bl.a. inflation, beskatning, valutakurser og gebyrer, som ikke er medtaget i regneeksemplet.

Vi har bestræbt os på at sikre, at beregningerne er korrekte, men vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl eller forkerte beregninger, der måtte opstå.

Spar op i
investeringsforeninger

Investeringsguiden kommer med et forslag, der passer til dig

Investeringsguiden hjælper dig med at finde det rigtige risikoniveau for din langsigtede investering. Du skal blot svare på nogle spørgsmål, og så får du et personligt investeringsforslag, som giver din opsparing de bedste vilkår.

Det er nemt og helt gratis at bruge Investeringsguiden.

Spar op i aktier

Læg dig i slipstrømmen af
andre succesfulde investorer

På Shareville kan du se, hvilke aktier og investeringsforeninger de investorer, der har de bedste afkast lige nu, køber og sælger. Du kan også få notifikationer i realtid, når nogen, du følger, køber eller sælger. Det giver dig mulighed for at lægge dig i slipstrømmen af deres beslutninger.

Shareville er helt gratis, og du behøver blot være Nordnet-kunde for at blive medlem.

Kom i gang med NemID på 3 minutter

Ingen oprettelsesgebyrer eller faste årlige omkostninger

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og Central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.