Spring til hovedindhold

Tag din opsparing
til næste niveau.

Uanset om du er en erfaren investor eller vil købe din første indeksfond, kan du altid sigte lidt højere og opnå lidt bedre resultater. Lad os vise dig, hvordan du kan tage din opsparing til næste niveau.

Tag din opsparing til næste niveau.

Uanset om du er en erfaren investor eller vil købe din første indeksfond, kan du altid sigte lidt højere og opnå lidt bedre resultater. Lad os vise dig, hvordan du kan tage din opsparing til næste niveau.

Aktuelt hos Nordnet.

 • Afsnit 83 af #Investeringspodcasten – Kvartalskapitalisme, Pandora funkler og Danske Banks hovedpiner

  I afsnit 83 af #investeringspodcasten med Per Hansen og Helge Larsen kan du høre mere om ”kvartalskapitalisme”, Pandora...

  → Læs indlægget
 • Aktier: Er korrektionsrisiko større end optursmulighed?

  Investorerne kan aktuelt glæde sig over et globalt aktieafkast på ca. 23 % målt i danske kroner hidtil i 2021. Opturen...

  → Læs indlægget
 • Afsnit 82 af #Investeringspodcasten – IPO forstoppelse og svenske investeringer

  Har det danske IPO marked fået forstoppelse?Hvad får man, når man køber ind i selskaber som Investor, Industrivärden og...

  → Læs indlægget

Få mere ud af dine investeringer.

Vores mål er at give dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din opsparing.

Man with device nordnet app

Start en Månedsopsparing.

Med Månedsopsparingen kan du nemt komme i gang med at spare op hver måned - og uden at du selv skal røre en finger.

Hvis du har brug for inspiration til en opsparingsplan kan vores guide-funktion hjælpe dig med at finde de rigtige investeringsfonde for lige netop dig.

→ Start Månedsopsparing

Couple woman and man

Flyt din pension.

Pension er din fremtidige løn, og muligvis den vigtigste opsparing du laver. Hos Nordnet får dine penge mulighed for at vokse frit, da du slipper for unødvendige gebyrer. Få hjælp til at samle din pension ét sted. Hele flytteprocessen kan klares nemt og hurtigt online.

→ Flyt pension

Tips og inspiration.

En aktiv opsparing kan blive din bedste investering nogensinde. Vi hjælper dig med at få en flyvende start.

Nordnet app in device

Aktier.

Man with device investeringsforeninger

Investerings­foreninger.

ETF woman infront of screens

ETF'er.

Woman on couch investeringsguiden

Investeringsguiden.

Så hurtigt kan dine penge vokse.

Find ud af, hvor hurtigt dine penge kan vokse. Det går hurtigere, end du tror, hvis du selv tager magten over din opsparing.

Samlet opsparing

*Det årlige afkast afhænger af en lang række faktorer, eksempelvis markedsudviklingen og sammensætningen af din portefølje. På nordnet.dk finder du information om den historiske udvikling af såvel individuelle værdipapirer som indeks. Bemærk, at tidligere afkast ikke er nogen garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Beregningen er et eksempel på, hvordan en regelmæssig opsparing kan få dine penge til at vokse over tid. Beregningsresultatet skal ikke opfattes som rådgivning eller anbefaling. Beregningen er en forenkling af virkeligheden.

I beregningen har vi kun taget højde for et begrænset antal parametre:

 • startbeløb
 • månedlig opsparingsbeløb
 • tidshorisont
 • forventet afkast per år

Det er ikke muligt på forhånd at sige, hvor meget afkastet vil være i virkeligheden. Afkastet i eksemplet er baseret på en antagelse.

Opsparing påvirkes af bl.a. inflation, beskatning, valutakurser og gebyrer, som ikke er medtaget i regneeksemplet.

Vi har bestræbt os på at sikre, at beregningerne er korrekte, men vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl eller forkerte beregninger, der måtte opstå.

Hent Nordnet-appen.

Hold styr på dine investeringer direkte på din mobil. Skræddersy dit nyhedsfeed, og få notifikationer om dine ordrer og transaktioner. Og meget mere. Appen er selvfølgelig gratis.

Nu også som Dark Mode!

Badges
App image

Velkommen til Kundeservice.

Find de oftest stillede spørgsmål og svar på vores FAQ side. Kan du ikke finde svaret der, så har du mulighed for at kontakte Kundeservice her.

Velkommen til Kundeservice.