Spring til hovedindhold

Nu er vi live.

Velkommen til det nye nordnet.dk.

Nu lancerer vi vores nye site. Det er en stor forandring – men også en klar forbedring af vores nuværende platform. Et moderne design og nye tekniske løsninger gør siden mere brugervenlig og lettere at bygge nye funktioner på i fremtiden. Det allervigtigste ved den nye side er, at du skal få en endnu bedre investeringsoplevelse.

Mange af ændringerne er baseret på tilbagemeldinger, som vi har fået fra dig og andre kunder. Tak til alle jer, der er kommet med feedback og ideer, mens vi har arbejdet med sitet.

Vi sætter pris på engagerede kunder, og vi tager gerne imod konstruktiv kritik. Udfyld formularen nederst på denne side, hvis du har forslag til forbedringer eller nye funktioner.

Er du ikke helt klar til at forlade vores gamle site, kan du benytte det året ud, når du er logget ind.

Besøg det nye nordnet.dk

Lær det nye site at kende.

Vil du have en rundvisning på det nye nordnet.dk? Vi har lavet en masse videoer, der fortæller, hvor du finder og hvordan du bruger diverse funktioner på det nye website. Der vil løbende blive tilføjet flere videoer.

Se video guides

Responsivt design.

Siden fungerer lige så godt på telefon og tablet som på computer. Desuden er synkroniseringen mellem app og website forbedret.

770x460 section devices

Streamede realtidskurser - gratis året ud

Nu får du streamede realtidskurser og ordredybde på de nordiske børser. Streamede realtidskurser (level 1 og 2) aktiveres automatisk og er gratis året ud.Lige nu er de tilgængelige på instrumentsider og ved ordreafgivelse – og på sigt vil de også være tilgængelige på lister og på depotoversigten.NB. Nordnet opkræver ikke gebyrer for streamede realtidskurser efter 31.12.2019, medmindre du selv vælger dem aktivt til i indstillinger. Du kan se de gældende priser for kursinformation på prislisten her.

Få bedre overblik.

Det nye nordnet.dk har fået ny menu, nye inspirationssider for aktier, investeringsforeninger og internationale fonde. Søgefunktionen for investeringsforeninger og ETF'er er også forbedret.

 • Navigation og indhold
  Vi har lavet en helt ny og mere overskuelig menu og ny struktur for at gøre det lettere for dig at finde det, du skal bruge.

 • Mine sider.
  Under Mine sider finder du alt det, du skal vide om dine investeringer. Her finder du bla. depotoversigt, overvågningslister, porteføljerapporten samt transaktioner og notaer.

 • Min økonomi.
  Få adgang til alle dine konti, et hurtigt overblik over markedet og udviklingen i din portefølje.

 • Børs & Marked.
  Benyt søgefunktionerne for at finde aktier, investeringsforeninger, ETF’er eller internationale fonde – eller bliv inspireret på de nye inspirationssider.
Øvrige nyheder.

 • Større kontrast for bedre læsbarhed

 • Mere overskuelige sider om ETF’er og investeringsforeninger

 • Nye inspirationssider om aktier og investeringsforeninger

 • Hundredvis af mindre rettelser baseret på kundernes feedback.
  Kun en besked-indbakke til dine depoter


Ofte stillede spørgsmål.