Spring til hovedindhold

ETF'er
(børshandlede fonde).

Stort udvalg til lave omkostninger.

Med ETF'er (Exchange-Traded Funds) kan du investere med lave forvaltningsomkostninger inden for mange forskellige sektorer og temaer. Det er med til at gøre ETF'er til et populært valg hos mange investorer.

  • Lave forvaltningsomkostninger.

  • Stort udvalg fra hele verden på tværs af sektorer og temaer.

  • Få overblik over alle muligheder med vores ETF-screener.

Hvorfor ETF'er?

Med en ETF behøver du kun at lave én investering for at investere i mange forskellige underliggende værdipapirer på én gang. Sammen med gennemsigtige priser, lave gebyrer og mulighed for diversificering tiltrækker det mange investorer.

Diversificering.

Diversificering er ikke kun fordelingen mellem fx aktier, obligationer og råvarer. ETF'er diversificerer også over horisontale områder som sektorer og industrier.

Transparens.

Kursen på ETF'er opdateres i realtid på børsen, hvor alle kan følge med. Beholdning og vægtning offentliggøres også næsten dagligt.

Industri containere

Tips og inspiration. Find den rette ETF.

Der findes ETF'er til ethvert behov, og vi har værktøjerne til at finde de bedste ETF'er til lige netop dig. Brug vores screener til at sortere efter regioner, temaer, omkostninger eller afkast. Du kan også frasortere uønskede beholdninger.

Prøv ETF-screenerSe inspiration

Start en fast månedsopsparing.

Automatisk og kurtagefrit.

Vil du investere et fast beløb hver måned? Med vores månedsopsparing kan du sætte din månedlige opsparing på autopilot. Med renters rente-effekten er det en effektiv måde at få dine penge til at vokse på lang sigt.

Start en månedsopsparing

  • Ingen købskurtage.

  • Du vælger selv beløb og ETF'er.

Spørgsmål og svar om ETF'er.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.