Spring til hovedindhold

ETF-inspiration.

Find de mest populære ETF'er.

Global eft inspiration

Lande og regioner

Vil du have en enkel eksponering i aktier fra hele verden, kan du vælge at investere i specifikke lande som bl.a. USA, Tyskland og Japan, samt regioner som MSCI World, Europa og Emerging Markets.

→ ETF'er lande og regioner

Temaer

Med ETF'er er det enkelt at få en god eksponering i forskellige temaer og trends. Det kan bl.a. være elbiler, robotteknologi, alderdom eller bæredygtige fonde.

→ ETF inden for temaer

Emerging markets etf inspiration

Renter

Vil du have en diversificeret portefølje, som ikke bare indeholder aktier, kan du enkelt og billigt mindske risikoen i din portefølje med rentebaserede ETF'er.

→ Rentebaserede ETF'er

Pineapples growth

Højeste afkast

Find de ETF'er, som har haft det højeste afkast det seneste år via Nordnets ETF-screener.

→ Se toplisten her

Abacus fondinspiration

De laveste omkostninger

Find ETF'er med de laveste omkostninger via Nordnets ETF-screener.

→ Se listen her

Plant in vase ETF inspiration

Bæredygtige ETF'er

Find ETF'er med lavt CO2-aftryk via Nordnets ETF-screener.

→ Se listen her

I kommercielt samarbejde med Amundi

Klimakrisen er en af vor tids største udfordringer.

Amundi – Gør klimainvesteringer tilgængelige for alle.

Månedsopsparing i ETF'er og ETF-screener.

Sæt din opsparing på autopilot, og få en opsparing i verdensklasse.

Monthly savings marbles

Automatisk månedsopsparing i ETF'er. Helt kurtagefrit.

Med Nordnets ETF-Månedsopsparing vælger du selv op til 4 ETF'er, du ønsker at investere i hver måned, helt automatisk. Alle handler via Månedsopsparingen er uden købskurtage.

Prøv vores ETF-screener.

Det er ikke altid lige let at vælge nye ETF'er til porteføljen. Udvalget er stort, og det kan være svært at vurdere kvaliteten.

Med vores Screener kan du let finde inspiration og eksempelvis frasortere foreninger med uetiske investeringer og fremhæve foreninger med særligt lav CO2-aftryk.

Kurtagefrie indeksfonde.

Invester i hele verden. Til en meget lav pris.

En indeksfond er en investeringsfond, der investerer i en bred vifte af aktiver i overensstemmelse med et benchmark-indeks. Med Nordnet Indeksfond Danmark, Vækstmarkeder, Teknologi, USA, Global og Europa kan du nemt og billigt skabe stor risikospredning i din portefølje med en enkelt investering.

En indeksfond har stor risikospredning af natur, da den investerer i et helt marked i stedet for kun en enkelt aktie. Det giver dig mulighed for at sprede risikoen på tværs af investeringsmarkeder over hele verden, og sammenlignet med investering i enkeltaktier kan du mindske de store kursudsving i porteføljen.

Indeksfondene handles kurtagefrit, og du opkræves derfor kun administrative omkostninger på 0,20 - 0,40 procent årligt.

Godt at vide om risici og afkast.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Seneste nyt.

Køb dig ind i fremtidens megatrends med ETF'er

Flere og flere investorer ønsker virksomheder i deres porteføljer, der drager fordel af de megatrends, der uundgåeligt former vores samfund. Eksempelvis digitalisering og automatisering, robotteknologi og kunstig intelligens.

Vi har samlet de mest populære megatrend ETF’er blandt alle vores nordiske investorer.

→ Se toplisten her

Hvilke ETF'er skal jeg vælge?

ETF'er bliver mere og mere populære både i Danmark og resten af ​​verden. Dette skyldes hovedsageligt de meget lave driftsomkostninger, da de fleste ETF'er er passive og følger diverse indeks.

For at hjælpe dig med at finde spændende ETF'er har vi oprettet en inspirationsside. Der kan du se, hvilke ETF'er der er de mest populære blandt Nordnets investorer.

→ Læs blogindlægget

Bæredygtighed er fremtiden for investeringer

Indtil for nylig betød miljømæssige eller bæredygtige investeringer uundgåeligt, at man måtte give afkald på afkast. Men nye undersøgelser af ESG-investeringer, som tager højde for miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige kriterier beviser, at dette ikke længere er tilfældet*. Analyser fra BlackRock viser, at ESG-indeks tidligere har været på niveau med, eller endda har udkonkurreret, traditionelle indeks med sammenlignelig volatilitet.

→ Læs mere her