Spring til hovedindhold

Hej! Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvordan beskytter jeg mine indlogningsoplysninger?

Vi anbefaler at man følger rådene nedenfor:

  • Giv aldrig andre dine brugeroplysninger, hverken via telefonen, e-mail eller på andre hjemmesider. Giv heller aldrig personlig finansiel information, kontaktopslysninger og lignende til andre via hjemmesider, som ikke er nordnet.dk.
  • Gem aldrig brugernavn eller password på en computer, som bruges af andre end dig selv. Hvis du gemmer det i en note på din telefon, så lås noten. 
  • Lad aldrig dine brugeroplysninger ligge fremme, hvor andre kan finde dem.
  • Undgå at klikke på links fra ukendte afsendere, og download aldrig gratis programmer, screensavers, spil eller andet fra sider, som du har den mindste mistanke om kan være useriøse. Det sidste er meget vigtigt, da der kan ligge programmer skjult i noget, som ellers virker harmløst.
  • Nordnets personale har ikke adgang til dit password, det er kun dig, som har det. Skulle du glemme dit password, må du derfor bestille et nyt hos Nordnet. Passwordet sendes derefter til dig med posten. OBS!Nordnet vil aldrig henvende sig til dig og bede om dit password. Spørger nogen efter disse oplysninger, skal du altså ikke udlevere dem.
  • For at forhøje din sikkerhed anbefaler vi, at du regelmæssigt ændrer såvel brugernavn som password. Det kan du selv gøre, når du er logget ind på nordnet.dk ved at klikke på Mine Sider efterfulgt af Min profil og indstillinger. Her er det muligt at ændre brugeroplysninger direkte på skærmen.
  • Har du mistet dine indlogningsoplysninger, eller har du en mistanke om, at uvedkommende har fået adgang til dem? Kontakt hurtigst muligt Nordnets kundecenter på +45 7020 6685.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tilbage