Velkommen til kundeservice

Få svar på dine spørgsmål her

70 20 66 85Man-Fre 08:30-17:00

Kundeservice / Åbning af depot

Depotåbning for mindreårig

Hvordan åbner jeg et depot for mindreårige?

Vil du åbne et depot til en mindreårig, skal du udfylde blanketten her.

Hvis du ikke har en printer, så kan du udfylde formularen her, hvorefter vi vil sende blanketterne til dig med en returkuvert.

Vær opmærksom på følgende:

  • Nederst på aftalen skal samtlige indehavere af forældremyndigheden over barnet/værger skrive under.
  • Når du sender aftalen ind, skal du også vedlægge fødselsattest, navneattest eller dåbsattest for den mindreårige, hvor det fremgår, hvem der har forældremyndigheden.
  • Du skal medsende en kopi af den mindreåriges gule sundhedskort.
  • Samtlige forældre/værger skal vedlægge en kopi af gyldig billedlegitimation og kopi af sundhedskort.

Frem til den dag, hvor depotindehaveren fylder 18, er det forældre/værger, som disponerer over kontoen. Når den mindreårige er fyldt 18 år, overgår dispositionsretten til hende eller ham.

Bemærk: Al handel og øvrige transaktioner skal ske via en værges depot eller anden fuldmagtshaver. Har du/I som værge(r) allerede et depot hos os, vil du/I komme til at kunne se barnets depot, når du/I er logget ind på dit/jeres eget depot. Separate loginoplysninger vil blive sendt til den mindreåriges værge (der underskrev depot-/kontotaftalen).

Mere om

Åbning af depot70 20 66 85

Mandag - fredag 9.00 - 17.00

c Mægler 8.30 - 22.00


Op

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.