Spring til hovedindhold

22. afsnit af #Investeringspodcasten om hvorvidt daytraderne har overtaget aktiestyringen

Efterspørgslen på laks varierer i høj grad henover året, noget som også ses på kurserne i lakseaktierne. Så er laksen gået på sommerferie eller er det tid til at købe op, inden efterspørgslen stiger mod slutningen af året?

De seneste uger er de store udsving fortsat. Det handler ikke kun om konjunkturfølsom vs. defensiv men i høj grad om Tesla. Har daytraderne haft en handelsfinger med i spillet? Og er handlen i Tesla blevet mere spekulativ med en kort tidshorisont?

Og er Tesla anderledes end Zoom, Spotify og Nikola, eller er det udtryk for, hvad man i USA er gode til: Vækstdrømme og så betyder prisfastsættelse mindre?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer