Spring til hovedindhold

Afsnit 32 af #Investeringspodcasten om Genmab: Uenighed koster 10 pct.

I afsnit 32 af #Investeringspodcasten drøfter Hansen og Larsen aktiemarkedets reaktion på uenigheden om værdierne mellem Janssen og Genmab. Uenigheden er endt i en voldgiftsag som onsdag sendte Genmab-aktien ned med 10 pct. Men hvad handler uenigheden konkret om? Er det et forventeligt kursfald? Og hvordan ser fremtidsudsigterne ud?

Herudover er Nikola kommet i søgelyset den seneste tid, da det er blevet afsløret at selskabet måske har været mere varm luft end en solid brint-aktie med styr på patenterne og teknologien. Hansen og Larsen diskuterer, hvorvidt det kommer til at få betydning for kursbevægelserne i andre brint-aktier som NEL eller denne grønne energibølge generelt.

Lige nu er det fortsat amerikansk tech, global pharma og grønne selskaber, der fylder i de fleste investorers porteføljer. Investorerne venter stadig på et cyclical recovery, men hvornår kommer det? Og hvornår tør investorerne at købe ind på det?

Indeksering:
00:00 – 12:40 Uenigheden mellem Genmab og Janssen
12:40 – 18:40 Den varme luft i Nikola
18:40 – 22:35 Markedet venter fortsat på et cyclical recovery
22:35 – 25:41 Vacciner og produktion

Se med på vores YouTube eller find podcasten på SpotifyiTunes – eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer