Spring til hovedindhold

Afsnit 41 af #Investeringspodcasten om flyvende SAS og vaccine som kurskatalysator

Hansen og Larsen kommer i afsnit 41 omkring den amerikanske økonom og tidligere direktør i FED, Janet Yellen, som ny finansminister – noget om investorerne har taget utrolig godt i mod.

Herudover kan du høre om covid-19 vacciner, og hvorvidt de kan blive en kurskatalysator eller allerede er indpriset? Her kommer Hansen og Larsen omkring bl.a. SAS, Pfizer, Moderna og Astrazeneca.

De elektriske investorer er fortsat elektriske – elbilmarkedet kører både højt og stærkt. Tesla har længe ført an og er netop nået forbi kurs 500 USD. Men flere kinesiske producenter vil have del i markedet.

Investeringsøkonomien og de positive kursbevægelser har siden bunden i marts fyldt utroligt meget hos de private investorer i 2020. Kan det fortsætte ind i 2021? Eller er det mere sandsynligt, at vi fremadrettet ser årlige aktieafkast tættere på de 6-7, som historikken foreskriver?

Indeksering:
00:00 – 06:12 om ny finansminister i USA
06:12 – 15:51 om covid-19 vacciner og potentialet som kurskatalysator
15:51 – 19:00 om elektriske investorer og biler
19:00 – 24:36 foreløbige tanker for 2021
24:36 – 26:52 om LPG-sektoren, tankskibe og raterne.

Se med på vores YouTube eller find podcasten påSpotify,iTunes– eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-11-27 18:10

Tak for super podcast – den er en must-listen-to i løbet af ugen. Da Corona først ramte snakkede I meget hvorvidt recovery ville ske som et “V”, “W” eller “Hockey Stick”. Nu nærmer udgangen af 2020 sig, hvordan vil I med den viden I har nu om hvordan aktiemarkedet har artet sig siden marts, vurdere at vi kommer gennem krisen?

Iøvrigt er vi en del der drikker en snaps hver gang Helge nævner sine norske laks! Så bliv endelig ved med det.