Spring til hovedindhold

Interview med Daniels Pengetips: Sådan kom han i gang.

Daniels Pengetips har mere end 60.000 følgere på YouTube, og han lever af at lave investeringskurser, der hjælper folk med at komme i gang med at investere. Se med, når Daniel giver dig hele sin investeringshistorie.

Daniels Pengetips har mere end 60.000 følgere på YouTube, og han lever af at lave investeringskurser, der hjælper folk med at komme i gang med at investere. Se med, når Daniel Hansen Pedersen fortæller, hvordan han selv kom i gang med at investere, hvilke aktier han først købte til sin portefølje, og hvilket investeringstip han ville ønske, han havde kendt til, da han begyndte at investere. Daniel afslører også en alternativ investering, som han har sin i portefølje, som ligger gemt hjemme i hans skab.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2022-09-08 17:14

Wow selfmade YouTuber get rich quick hvad bliver det næste?