Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 168: Hvad gør FED ved renten? Følger ECB med? Laks, US-tech og Tesla.

Risikoen for recession spøger stadig. Hvad gør centralbankerne i USA og Europa mon nu for at dæmpe den? Det er en af de emner Hansen og Larsen vender i ugens afsnit af Investeringspodcasten. Herudover skal det handle om, hvorfor og hvordan laks har svækket den norske krone, om US-tech og Teslas seneste negative tur.

Risikoen for recession spøger stadig. Hvad gør centralbankerne i USA og Europa mon nu for at dæmpe den? Det er en af de emner Hansen og Larsen vender i ugens afsnit af Investeringspodcasten. Herudover skal det handle om, hvorfor og hvordan laks har svækket den norske krone, om US-tech og Teslas seneste negative rutsjetur.

00:00 – 00:35 Indledning
00:36 – 11:13 Centralbanker – hvad sker der nu?
11:14 – 16:32 Status på norsk lakseskat: Uafklaret situation, men lakseaktierne stiger
16:33 – 19:48 Kvartalsregnskaber: Amerikanske teknologigiganter har det godt
19:49 – 24:27 Tesla: Short term pain for the long term gain
24:28 – 27:33 JPMorgan overtager FRC: Lægger det låg på nervøsiteten?

Find afsnit 168 af Investeringspodcasten i din podcastapp, eller hør hele afsnittet her.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer