Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 173: Er aktiemarkedet andet end AI?

2023 har været bedre end ventet – men det gælder bestemt ikke for alle aktier. Den store drivkraft har heddet AI, men hvor længe kan den éne cylinder holde aktiebilen kørende? Og giver det mindelser til .com-kollapset? Det taler Hansen og Larsen om i ugens afsnit. De vender også Novo Nordisk, de vaklende ejendomspriser og hvorvidt renten er toppet.

2023 har været bedre end ventet – men det gælder bestemt ikke for alle aktier. Den store drivkraft har heddet AI, men hvor længe kan den éne cylinder holde aktiebilen kørende? Og giver det mindelser til .com-kollapset? Det taler Hansen og Larsen om i ugens afsnit. De vender også Novo Nordisk, de vaklende ejendomspriser og hvorvidt renten er toppet.

Blogindlægget Per refererer til kan læses her.

Find afsnit 173 af Investeringspodcasten i din podcastapp, eller hør hele afsnittet her.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer