Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 174: Fed energi fra Novo Nordisk og investorerne tager tyren ved hornene

Novo Nordisk har fed energi, tyren er løbet fra bjørnen og energipriserne er faldet mere end ventet. Hansen og Larsen har masser positive nyheder at vende i ugens afsnit!

Tyren er løbet fra bjørnen! S&P 500 er nu et bull-market, Novo Nordisk har masser af fed energi – og økonomien har klaret sig langt bedre end frygtet. Energipriserne er faldet mere end ventet og FED holder renten stabil. Hansen og Larsen har masser af positive nyheder at vende i ugens afsnit! Til gengæld springer laksen ikke helt så højt og ujævnt som tidligere – hvad skyldes det?

Find afsnit 174 af Investeringspodcasten i din podcastapp, eller hør hele afsnittet her.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer