Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 176: Sommermarked, Zealand vs. Bavarian og Lundbecks direktørfyring

Hvorfor er Helge Larsen altid nervøs for aktierne i juni måned? Hvad går debatten om de danske investordarlings Zealand Pharma og Bavarian Nordic ud på? Og hvad i alverden sker der for Lundbecks direktørfyring?

Hvorfor er Helge Larsen altid nervøs for aktierne i juni måned? Hvad går debatten om de danske investordarlings Zealand Pharma og Bavarian Nordic ud på? Og hvad i alverden sker der for Lundbecks direktørfyring? Lyt med på ugens afsnit af investeringspodcasten med Hansen & Larsen, hvor det også skal handle om laks, inflation og centralbankernes udsigter til at hæve renterne igen.

Find afsnit 176 af Investeringspodcasten i din podcastapp, eller hør hele afsnittet her.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer