Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 178: C25 – investorernes forventninger til regnskaberne

I afsnit 177 tager Hansen og Larsen lytterne med på en rejse ind i shortsalgets mystiske verden. De udforsker, hvad det betyder at shortsælge, gransker hvorfor nogle virksomheder, som Novozymes, Netcompany, Zealand Pharma og Bavarian Nordic, er endt på shortsælgernes radar, og stiller skarpe spørgsmål om de aktuelle shortsalg. Men værterne nævner også, at der findes mange forskellige årsager til shortsalg – og mange forskellige slags shortsælgere. De kaster lys over Tesla’s seneste salgsrekord og dens påvirkning på virksomhedens aktiekurs. Er du klar til at få det brede overblik, og vil du forstå det korte af det lange? Så lad Hansen og Larsen guide dig gennem shortsalgets labyrint i dette afsnit af Investeringspodcasten.

Hansen og Larsen guider lytterne igennem investorernes forventninger til halvårsregnskaber for C-25 selskaber holdt op imod selskabernes egen guidance i denne episode af investeringspodcasten. Hvad betyder investorreaktion på AMBUs opjustering? Er der en Novo Nordisk regnskabsrisiko? – Hvad er forventet og aktuelt “galt” med med de grønne omstillingsaktier som Vestas og Ørsted – værterne dækker det. Er årsguidance for A.P. Møller Mærsk i fare og hvorfor forbliver Novozymes i den investeringsmæssige skammekrog? Skyldes kurfald i Genmab selskabsspecifikke forhold og hvorfor kan Bavarian Nordic ikke få det store kurssmil hos investorerne. Find ud af det og mere i afsnit 178.

00:00 – 00:58 Intro
00:58 – 07:35 Ambu, Novo Nordisk, Vestas
07:35 – 17:50 A.P. Møller Mærsk, Novozymes, Chr. Hansen Holding, Pandora
17:50 – 23:55 DSV, Coloplast, Bankaktier
23:55 – 29:31 Bavarian Nordic, Genmab

Find afsnit 178 af Investeringspodcasten i din podcastapp, eller hør hele afsnittet her.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer