Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 181: Sommerspecial med Jens Bjørn Andersen fra DSV

I den sidste af tre sommerspecials har Per Hansen besøg af Jens Bjørn Andersen fra DSV. Hør ham blandt andet fortælle, hvorfor man gerne skal vide, hvor lang en 40 fods container er, før man kan blive leder i DSV.

I tre sommerspecials får Per Hansen besøg af topchefer fra de største, danske selskaber til en snak om aktionærværdi.

Tredje gæst er Jens Bjørn Andersen fra DSV. Han har været CEO i DSV siden 2008, hvor aktien var et helt andet sted, end hvor den er i dag. Og det er der en god grund til. Hos DSV går man nemlig på arbejde for at skabe værdi for aktionærerne – ifølge Jens Bjørn Andersen er det nemlig værdiskabelsen, der giver eksistensberettigelsen.

Han fortæller også, hvordan man i DSV altid har været optaget af at sætte ambitiøse mål og gøre alt, hvad man kan for at opnå dem. Og så fortæller han, hvorfor man gerne skal vide, hvor lang en 40 fods container er, før man kan blive leder i DSV.

Find afsnit 181 af Investeringspodcasten i din podcastapp, eller hør hele afsnittet her.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer