Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 189: Æggebakker, bankskepsis, skrækkelig september og rentefrygtens retur

Der er investoraktivisme i æggebakker. Der er bankskepsis. Og så har skrækkelige september igen levet op til sit dårlige rygte. Og for at toppe det hele er rentefrygten tilbage.

Der er investoraktivisme i æggebakker. I sidste uge meddelte Thornico, at de vil tilbyde aktionærerne en overtagelsespris i Brdr. Hartmann, der var svarende til den daværende markedspris. Men det mødte modstand. Nu går den vilde æggebakkejagt, og det vender Hansen og Larsen i ugens afsnit. De taler også om den bankskepsis, der hersker blandt investorerne, hvordan ‘skrækkelige september’ har levet op til sit dårlige – og når ja, så er rentefrygten tilbage.

I ugens afsnit nævner Per et blogindlæg – det kan du læse her.

00.00 – 00.42 Intro
00.43 – 09.53 Thornico og Brdr. Hartmann
09.54 – 16.22 Bankskepsis
16.23 – 20.43 Skrækkelige september
20.44 – 25.53 Rentefrygten er tilbage

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer