Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 229: Tesla, Vestas, Carlsberg og Novo Nordisk

Hvad ‘Schenker’ Hansen og Larsen om kampen om den tyske logistik-gigant DB Schenker? Det vender de i ugens afsnit, hvor der er masser fra investeringens verden, der skal tales igennem.

Hvad ‘Schenker’ Hansen og Larsen om kampen om den tyske logistik-gigant DB Schenker? Det vender de i ugens afsnit, hvor der er masser fra investeringens verden, der skal tales igennem. Både Vestas, Novo Nordisk, Bavaria Nordic og Tesla kommer igen under luppen, efter en yderst interessant uge. Og så venter Carlsbergs investorer stadig på, at propperne kan sprænge – men er vi kommet så langt endnu?

00:00 – 00:46 Intro
00:46 – 05:32 Vestas
05:32 – 09.34 A.P. Møller – Mærsk
09:34 – 11:25 Carlsberg
11:25 – 16:50 Bavarian Nordic
16:50 – 20:17 Tesla
20:17 – 26:54 Novo Nordisk

Følg Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du følger den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer