Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten afsnit 147: Kan FED andet end at skuffe?

Alle investorer venter på FED, men kan de gøre andet end at skuffe? Modsat står det til hos udvalgte danske banker, hvor 2022 for nogle af dem kan blive rekordernes år. Nedjusteringer og biotek fanger shortsælgernes interesse, men hvordan ser det ud for AMBU og Zealand Pharma, der begge har været i shortsælgernes søgelys? Værterne kommer også ind på oliepriser og Kinas genåbning, og hvad det betyder for markedet.

00:00 – 01:25: Intro
01:25 – 06:53: Kan Federal Reserve andet end at skuffe?
06:53 – 10:40: Danske banker: Bliver 2022 rekordernes år?
10:40 – 17:29: Shortsalgsoversigt: Nedjusteringer og biotek
17:29 – 22:43: Oliepriser tilbage til start
22:43 – 27:37: Kinas genåbning

Lyt til afsnit 147 af Investeringspodcasten her – eller find den der, hvor du normalt lytter til podcasts ved at søge efter Investeringspodcasten.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer