Spring til hovedindhold

Rekordhøj aktivitet i Shareville – hvad er næste skridt?

I februar nåede aktiviteten i Shareville nye højder. Aldrig før har flere unikke brugere skabt indhold i løbet af en enkelt måned. Læs om de nyeste opdateringer og næste skridt.

I februar nåede aktiviteten i Shareville, vores sociale netværk for investering, nye højder. Aldrig før har flere unikke brugere skabt indhold i løbet af en enkelt måned, og ser vi på antallet af opslag, er februar den næstbedste måned nogensinde.

Vores Shareville-team har arbejdet hårdt på at gøre universets funktioner til en integreret del af vores platform, både på web og i appen. Det betyder blandt andet, at du nu finder kommentarer fra andre investorer og kan deltage i debatten direkte på den aktie, du er inde på.

Vi har talt med Viktor Carlsson fra Nordnet, som står i spidsen for Shareville, om opdateringerne og det næste skridt i at styrke den sociale interaktion.

15% flere brugere skabte indhold i februar, sammenlignet med den tidligere rekordmåned

31% flere opslag blev oprettet med Shareville end i måneden før

44% flere brugere skrev deres allerførste opslag med Shareville end i måneden før.


Hvad er det nu Shareville er?

Med Shareville kan du følge, hvad andre brugere investerer i, og kommentere på aktier og investeringsfonde eller oprette en afstemning, direkte på instrumentsiden hos Nordnet.

Det er Nordens største netværk for opsparing og investering.

Hvilke funktioner i Shareville finder jeg nu på platformen?

“Shareville gør det muligt for vores investorer at dele erfaringer og inspiration med hinanden. Vores primære fokus har været at gøre det nemmere både at skabe og interagere med indhold, uanset hvordan man bruger Nordnet. I dag findes næsten alt derfor i det “nye” Shareville på nordnet.dk og i appen.

Vi har også opdateret den profil, alle brugere har, med mere detaljeret information om handler og beholdning. Det er en unik funktion i Shareville, som giver indsigt i brugernes aktiviteter og gør det nemmere for andre at få et indblik i, hvilken type investor de interagerer med.

Og så vil jeg også gerne fremhæve, at vi har adresseret sprogbarrieren i vores nordiske brugerbase. Med et automatisk oversættelsesværktøj har vi gjort det lettere for brugere fra forskellige lande at kommunikere med hinanden. Selvom det nogle gange kan føre til oversættelsesfejl, har det generelt forbedret kommunikationen betydeligt.”

Hvorfor tror du, at vi har set rekordhøj aktivitet de seneste måneder?

“Jeg tror, det er et resultat af flere faktorer, men det mest bemærkelsesværdige er den strategiske beslutning om at flytte Shareville tættere på vores brugere ved at integrere netværket i Nordnets platform i stedet for at beholde det på et separat domæne.

Tidligere så vi ofte, at brugere skrev indlæg uden at modtage nogen feedback, hvilket ofte resulterede i, at de ikke gad skrive igen. Det, vi begynder at se nu, er en sneboldeffekt, hvor brugerne interagerer mere med hinanden, og derfor skaber værdi for hinanden igen og igen.”

Hvad arbejder I på nu?

“Jeg tror på, at Shareville vil blive endnu mere populært, end det allerede er. Mange investorer kan godt lide at spejle sig i andre. Vi har allerede god fart på, og vi ser mange nye muligheder.

Lige nu er vores fokus at udfase den gamle version af Shareville helt inden sommer. Men vi arbejder også på at tilføje nye funktioner, fx at gøre det muligt at oprette opslag direkte på brugeres profiler og at tilføje grafer, der viser, hvordan ens portefølje udvikler sig over tid. Vi vil også gerne forbedre navigation, introducere lister med inspiration og arbejde på funktioner til moderering, som at kunne blokere/mute brugere, der ikke skaber værdi.

Vi er her for at inspirere vores investorer, og den stigning i aktivitet i Shareville, vi har set i februar, er et tegn på, at vi er på rette vej.”

Sådan bliver du en del af Shareville

For selv at kunne kommentere, ‘synes godt om’ og deltage i afstemninger, skal du have en profil.

  • Bliv kunde hos Nordnet.
    Det er enkelt og koster ingenting.
  • Opret din profil.
    Scroll ned til Shareville under en tilfældig aktie. Klik på “Bliv en del af Shareville”, og vælg et brugernavn og profilbillede. Vi anbefaler dig at være anonym.
  • Vil du dele dit depot?
    Du vælger selv, om du vil koble dit depot til Shareville. Andre brugere kan kun se fordeling af værdipapirer, handler og udvikling. Det er kun dig selv, der kan se værdien af dit depot.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Bjørn K
Bjørn K
2024-04-11 22:39

Godt at have Shareville inkluderet i NN isf som en særskilt app.
Det kunne være godt at få feedet fra det nuværende Shareville, hvor man kan se alle relevante nyheder/indlæg (grupper + enkeltaktier) i ét feed. Nu skal man ind på hver gruppe og på hver aktie for at læse alle nyhederne/indlæg, og det får jeg ikke gjort…

Mazlum Sahin
Mazlum Sahin
Svar til  Bjørn K
2024-04-12 08:47

Hej Bjørn

Tak for din kommentar.

Man kan få feedet fra shareville på sin Nordnet app, ved at opdatere app’en til den nyeste version.

God dag.

Venlig hilsen
Mazlum, Nordnet