Spring til hovedindhold

Update på finansmarkederne – med Jakob Vejlø fra BankInvest

Hvad er der sket på finansmarkederne i april 2024 – og hvad sker der til for at vi går lysere tider i møde? Se med i videoen her, hvor chefstrateg Jakob Vejlø fra BankInvest giver sit perspektiv på markedet lige nu.

Markedsføring for BankInvest

Hvad er der sket på finansmarkederne i april 2024 – og hvad sker der til for at vi går lysere tider i møde? Opdatering fra markederne i april 2024, ved Jakob Vejlø, chefstrateg i BankInvest.

Materialet er produceret af BankInvest og skal anses som markedsføringsmateriale. Formålet med materialet er at give generel information om afdelingerne og skal ikke betragtes som en investeringsanbefaling. Nordnet tager forbehold for nøjagtigheden af de angivne informationer, hvad enten de er leveret af BankInvest selv eller hentet fra offentligt tilgængelige kilder. Nordnet er ikke ansvarlig for dispositioner eller undladelser foretaget på baggrund af informationerne. Nordnet anbefaler sagkyndig og professionel vejledning ved investeringsbeslutninger. Nordnet modtager provision fra BankInvest. Se alle satser her.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer