Spring til hovedindhold

Gå ikke glip af afkast.


Sæt dine penge på arbejde.

Siden 1945 har børsen ikke én gang haft et negativt afkast over en tiårsperiode. Det giver ingen garanti for fremtiden, men giver en indikation af, at børsen er et godt alternativ til at få dine penge til at vækste. Mange af vores kunder har en stor del af deres portefølje uinvesteret over en længere periode, hvilket historisk set ofte har været en kostbar fejltagelse.

Et andet vigtigt aspekt er, at de uinvesterede penge på din konto falder i værdi som følge af inflation.

Vores tip – hav ikke for mange penge på din konto.

Invester allerede i dag

Derfor skal du ikke have for mange penge på din konto.

  • Du risikerer at miste afkast.
    For dem, der sparer op med en længere tidshorisont, har det historisk set generelt været meget mere rentabelt at få en større andel af porteføljen investeret.

  • Likvider falder i værdi som følge af inflation.
    Inflation er en stigning i det generelle prisniveau, som betyder, at du over tid kan købe færre varer og tjenester for det samme beløb. En måde at forhindre, at dine penge falder i værdi, er at investere dem og i stedet få et potentielt afkast.

Hvad kan du gøre?

Du tænker: Jeg vil have et mere sikkert alternativ i vanskelige tider.

Vores tip: Overvej muligheden for at investere i investeringsforeninger, fonde eller vores komplette løsning Nordnet One.


Du tænker: Jeg forsøger at time børsen og går uinvesteret i perioder.

Vores tip: At forsøge at time børsen kan være meget farligt for dit afkast. Det er ekstremt svært at forudse markedet, og det kan være enormt risikabelt for ens portefølje at investere kortsigtet.


Du tænker: Jeg ved ikke, hvad jeg skal købe.

Vores tip: Find inspiration til, hvilke investeringsforeninger der kan være interessante for dig her, eller tag et kig på fondstoplisten på Shareville, som viser, hvad vores bedste medlemmer investerer i netop nu. Alternativt, så kan du med Nordnet One få en komplet opsparing – helt automatisk.


Du tænker: Jeg venter på bedre tider.

Vores tip: Nordnetbloggen finder du masser af inspiration til, hvad investorerne fokuserer på, hvad der bliver talt om, og hvad der er værd at holde øje med.

Invester allerede i dag

Godt at vide om risiko og afkast.

Husk, at historisk afkast ikke er garanti for fremtidigt afkast. De penge, du investerer, kan både stige og falde i værdi over tid. Der vil være en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.