Spring til hovedindhold

Hej! Hvad kan vi hjælpe dig med?

Er mit depot hos Nordnet sikkert?

For Nordnet er sikkerheden helt central, og din sikkerhed som kunde hos os er af højeste prioritet. Derfor følger vi udviklingen af sikkerhedsløsninger meget nøje, for altid at kunne være i front med løsninger, som gør det sikkert at handle værdipapirer via internettet.

Når du logger ind i dit depot med dine brugeroplysninger, foregår indlogningen gennem en såkaldt https-tilslutning. Samtlige sider, som du besøger, når du er logget ind, er krypterede, og det samme gælder al information, som du selv afgiver på Nordnets hjemmesider. Nordnet bruger krypteringsprotokol TLS 1.2.

Når du er indlogget hos Nordnet, kan du kun overføre penge eller værdipapirer fra dit depot til dine på forhånd anmeldte konti. Nordnet tilbyder ikke såkaldt betalingsformidling. Dette øger sikkerheden, da dine penge og værdipapirer ikke kan overføres til konti, som du ikke selv har angivet. Oplysninger om forhåndsgodkendte konti arkiveres af Nordnet og kontrolleres ved hver overførsel. 

Når du kommunikerer med os via beskedfunktionen på hjemmesiden (kræver man er logget ind), er informationen krypteret. Ingen uvedkommende kan få adgang til information om dit depot – under forudsætning af at du selv beskytter dine brugeroplysninger.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tilbage