Allerede kunde? Log ind eller gå til startsiden.

 1. Investér i dig selv.

  Tag magten over din opsparing, og få mere at leve for.
  En aktiv opsparing kan blive din bedste investering nogensinde. Hos os får du adgang til værktøjer og inspiration, som giver dine penge de bedste forudsætninger for at vokse. Kom i gang i dag. Det er let og koster ikke noget.

  Aktiehandel på dine vilkår.

  Køb nemt aktier direkte i appen eller på hjemmesiden til en lav kurtage baseret på, hvor meget du handler.

  Bliv bedre til at investere.

  Shareville får du adgang til Nordens største netværk af influencers inden for opsparing og investering.

  Få en skræddersyet portefølje.

  Lad vores digitale Investeringsguide finde de bedste, risikojusterede fonde til lige præcis din profil.

  Få mere ud af din pension.

  Vi hjælper med at flytte din pension, så du slipper for unødige gebyrer og får mere at leve for i fremtiden.

 2. Prøv vores beregner.

  Find ud af, hvor hurtigt dine penge kan vokse, og hvornår du kan realisere dine drømme. Det kan gå hurtigere, end du tror, hvis du selv tager magten over din opsparing. Kom i gang i dag og åbn en konto her.

  Startbeløb

  Månedligt opsparingsbeløb

  Afkast per år*

  Tidshorisont

  Samlet opsparing

  *OMX Copenhagen GI’s gennemsnitlige afkast mellem 2002 og 2017 er 14,13 % inkl. udbytter og renters rente-effekt (OMXCGI, 2002-12-30 til 2017-12-29). Uden udbytter er afkastet 11,42 % (OMXCPI). Bemærk, at historisk afkast ikke er en garanti for fremtidigt afkast.

  Sådan har vi lavet beregningen:

  Beregningen er et eksempel på, hvordan en regelmæssig opsparing kan få dine penge til at vokse over tid. Beregningsresultatet skal ikke opfattes som rådgivning eller anbefaling. Beregningen er en forenkling af virkeligheden.

  I beregningen har vi kun taget højde for et begrænset antal parametre:

  • Startbeløb
  • månedligt opsparingsbeløb
  • tidshorisont
  • forventet afkast per år.

  Det er ikke muligt på forhånd at sige, hvor meget afkastet vil være i virkeligheden. Afkastet i eksemplet er baseret på en antagelse.

  Opsparing påvirkes af bl.a. inflation, beskatning, valutakurser og gebyrer, som ikke er medtaget i regneeksemplet.

  Vi har bestræbt os på at sikre, at beregningerne er korrekte, men vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl eller forkerte beregninger, der måtte opstå.

 3. Tag magten over din opsparing allerede i dag. 

 4. Om risiko og afkast

  Historisk afkast garanterer ikke fremtidigt afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og Central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.