Spring til hovedindhold

Afsnit 21 af #Investeringspodcasten om risikoen for negativt afkast de næste 12 måneder

Find også ugens afsnit på iTunesSpotifyYouTube eller der, hvor du lytter til podcasts.

Citigroup blev tidligere på ugen citeret for at sige, at der er 80 procent risiko for negativt afkast de næste 12 måneder. Men hvad betyder det? Hvor realistisk er det? Og hvis det bliver tilfældet, hvordan kan som investor så finde vækstsporet i stedet for recessions-sporet?

Tech-aktierne har under coronakrisen været på lidt af et kursridt, og i sær Tesla har de seneste måneder ramt et niveau, der gør aktien fem gange større end siden noteringen. Men hvad er den store stigning et udtryk for? Er Tesla en bilfabrikant eller en software-aktie?

Hansa Biopharma er ikke en tech-aktie men en pharma-aktie, som også har klaret sig usandsynligt godt på markedet den seneste tid. Det samme er tilfældet for danske Genmab, der er en gammel kending, men under coronakrisen virkelig har fået fart på.

Sidst men ikke mindst giver Hansen og Larsen dig et indblik i den forestående regnskabssæson.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer