Spring til hovedindhold

Afsnit 40 af #Investeringspodcasten om elektriske biler og helt elektriske investorer

I afsnit 40 af #Investeringspodcasten er Hansen og Larsen gået i det elektriske hjørnet med særligt fokus på elbiler. Den grønne omstilling kører fortsat med fuld fart, og de private investorer, der har købt ind på den grønne omstilling, har især mærket til udviklingen i løbet af 2020.

Tesla og Elon Musk har på sin vis skabt mulighederne og vejen for resten af elbilmarkedet de seneste år. Efter 2,5 måneds forsinkelse er aktien netop også blevet indlemmet i S&P 500 – noget som de private investorer allerede havde regnet med ville ske i august måned.

Men Tesla står bestemt ikke længere alene på elbilmarkedet. Flere spillere vil have en bid af den grønne kage. Heriblandt tre små kinesiske elbilaktier, der den seneste tid er steget eksplosivt. Der er tale om kinesiske NIO, LiAuto og Xpeng.

Investorerne tror her og nu mest på el, men hvor står vi i forhold til brint som energikilde i bilen? Og kommer vi til at se en kombination af el og brint i fremtiden?

Hvor langt er de etablerede bilfabrikanter egentlig i forhold til den grønne bølge? Både Daimler, VW, Ford, Porsche og Fiat er kommet med el-versioner af flere af deres populære bilmodeller. Kan man regne med at en betydelig del af markedet forbliver hos de etablerede aktører?

Indeksering:
00:00 – 03:45 om den grønne udvikling i 2020
03:45 – 07:41 om Tesla 07:41 – 11:07 om tre kinesiske elbilaktier
11:07 – 16:20 Om brint? El? eller en kombination?
16:20 – 25:39 Om Daimer, VW, Ford, Porsche og Fiat

Se med på vores YouTube eller find podcasten på SpotifyiTunes– eller der hvor du lytter til podcasts.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-04-01 19:26

SKAL DU HAVE EN NY ELBIL OG SKAL AF MED DIN GAMLE BIL, SÅ KONTAKT OS NU.

OPKØB AF ALLE SLAGS SKROTBILER – ALTID
NEMT OG HURTIGT
Står du med en skrotbil, som du gerne vil af med? Vi afhenter din skrotbil på din adresse og tilbyder høj skrotpræmie samt kontant eller digital afregning!

Vi opkøber også nyere biler, kontakt os i dag.

http://www.hurtigskrot.dk
SKROT