Spring til hovedindhold

Investering skal være for alle – også de studerende

Studierabat

Investering skal være for alle – også de studerende. Derfor har vi gentænkt vores studierabat, så langt flere studerende nu kan få gavn af den. Det håber vi, kan være medvirkende til at starte en samtale om økonomi.

Nordnet har et klart mål: Vi mener, at investering skal være for alle. Vi kæmper hver eneste dag for, at de private investorer får de bedst mulige forudsætninger for at få mest muligt ud af deres penge – uanset hvor man er i livet. Derfor har vi nu opdateret vores studierabat.

For det har efterhånden længe været diskuteret, om økonomi skal på skoleskemaet. Det mener jeg er en god idé. Økonomiundervisning er en sund og essentiel del af børn og unges opvækst.

Derfor har vi i længere tid gjort vores for, at unge får øjnene op for opsparing og investering. Og det vil vi fortsat gøre, så længe økonomi ikke er en integreret del af undervisningen.

Det seneste år har jeg derfor, sammen med mine kollegaer, talt til unge under uddannelse, når muligheden har budt sig til. Vi har forsøgt at forklare vigtigheden af at have styr på sin økonomi – og hvad det kan have af betydning for fremtiden, hvis man starter med at spare op og investere i en tidlig alder.

Økonomi er en vigtig del af vores alles hverdag, og jo tidligere man lærer at lægge et budget, forstå betydningen af at spare op – jo bedre udgangspunkt kan man sikre sig selv.

Tine Vestergren Uldal, Landechef for Nordnet Danmark.

Ny studierabat skal hjælpe unge i gang

Gennem vores snakke med de unge står det klart, at opsparing og investering er en svær størrelse under uddannelse. Pengene er små, og tiden til at sætte sig ind i investeringer kan være svær at finde. Derfor har vi gentænkt vores studierabat, så langt flere studerende kan få gavn af den.

Den opdaterede studierabat gælder nu for alle studerende mellem 15 og 30 år. Her får man rabat på kurtagen, når man handler i Norden, USA og Tyskland. Minimumskurtagen er nu kun 10 kroner, hvorefter man betaler 0,10% i Norden og 0,15% i USA og Tyskland, plus vekselgebyrer ved udenlandske handler. Kurtagen gælder på aktiedepot og aktiesparekonto – uanset hvor meget de studerende handler.

Jeg håber, at de forbedrede vilkår kan være medvirkende til, at flere unge får øjnene op for opsparing og investering. At det kan være med til at starte en samtale med venner og familie om økonomi. Og at det ikke mindst kan være med til, at de unge tager styring over deres økonomi.

Ovenstående er ikke en anbefaling til at købe eller sælge værdipapirer.Dette blogindlæg er udarbejdet til informationsformål. Blogindlægget udgør således ikke investeringsmæssig eller anden rådgivning. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Faster
Faster
2024-06-11 23:58

cool