Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 175: Hot eller (s)not?

I ugens afsnit dykker Hansen og Larsen ned i de bemærkelsesværdige lukkekurser fra i fredags. For hvad sker der egentlig, når markedet åbner og lukker?

I ugens afsnit dykker Hansen og Larsen ned i de bemærkelsesværdige lukkekurser fra i fredags. For hvad sker der egentlig, når markedet åbner og lukker? De kigger også på, hvad der har været hot og not i det første halvår af 2023. Her kommer både FLSmidth, Demant, Novo Nordisk, ALK-Abelló, de kinesiske aktier samt den svenske og norske krone under luppen. Og hvis du ikke allerede er forpustet, får du også en tur i Elon Musks Tesla. Velbekomme!

I afsnittet taler Per om afsnit 164, det kan du lytte til her.

Find afsnit 175 af Investeringspodcasten i din podcastapp, eller hør hele afsnittet her.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer