Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 209: Grådige investorer og aktieudsigter

Hvorfor bølger det så meget for Mærsk-aktien lige nu? Hør også om ALK-abello, der er steget dramatisk de seneste måneder og om ARM Holdings, der ligeledes har haft en bemærkelsesværdig stigning i den seneste tid.

Hvorfor bølger det så meget for Mærsk-aktien lige nu? Hør også i denne uges afsnit af Investeringspodcasten om ALK-abello, der er steget dramatisk de seneste måneder og om ARM Holdings, der ligeledes har haft en bemærkelsesværdig stigning i den seneste tid samt biotekselskabet Genmab.

I denne uges afsnit nævner Per et blogindlæg om Mærsk. Det kan du læse her: https://www.nordnet.dk/blog/a-p-moeller-maersk-hvorfor-boelger-det-saa-meget-for-aktien-lige-nu/

00:00 – 00:31 Intro
00:31 – 03:11 Amerikanske inflationstal
03:11 – 10:08 Mærsk på åbent hav
10:08 – 17:00 ARM Holdings
17:00 – 22:46 ALK-Abelló

Følg Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du følger den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer