Spring til hovedindhold

Januar var rekordgod

Januar har budt på en rekordhøj kundetilgang. Ikke kun blandt de aktive kunder, men i lige så høj grad målt på pension. Danskerne har fået øjnene op for, at man kan flytte sin pension til Nordnet.

2024 er kun lige begyndt, men jeg kan allerede konkludere, at det tegner til at blive et rigtig spændende år. I januar oplevede vi hos Nordnet en interesse, vi ikke har set siden corona-tiden. Kort sagt stod de private investorer og de danske pensionskunder i kø for at blive Nordnet-kunder.

Tallene fra januar viser, at flere og flere vælger os til, når de skal i gang med at investere. Og det fortæller mig, at danskerne har fået øjnene op for, at man godt selv kan tage hånd om sine investeringer.

Jeg tror på, at investeringskulturen i Danmark bliver fremmet af, at flere kan være med til at fortælle den historie. Det bakker op om Nordnets mission om, at investering skal være for alle – og det er det i høj grad blevet.

I januar har vi hilst flest kunder velkommen på én måned, siden interessen for investering for alvor boomede under corona-nedlukningerne. Helt præcis blev 7.104 danskere aktive investorer hos Nordnet i januar. Det er en stigning på 30 procent i forhold til august, der var vores bedste måned i 2023.

Vi står lige nu i en situation, hvor mange forventer, at renterne skal ned. Det har historisk givet medvind på aktiemarkederne, og når de seneste måneder samtidig har budt på positive afkast, er det naturligt, at flere ser muligheder i at investere.

Nordnet er også pension

Pension er et meget stort fokus for Nordnet i 2024. Det er vigtigt, at du som kunde ved, at du kan flytte din pension til Nordnet. Her kan du selv investere din pensionsopsparing og dermed få mest muligt ud af dine egne penge.

I dag tilbyder vi både ratepension, kapitalpension og aldersopsparing – og i løbet af 2024 lancerer vi Livrente. I fremtiden vil du altså kunne samle alle dine pensionsordninger hos os. Det er noget, jeg ved rigtigt mange kunder efterspørger.

Derfor gør det mig også enormt stolt, når tallene fra januar viser, at vi havde den bedste måned for pension nogensinde. I januar slog vi den hidtidige månedsrekord med 40 procent.

Aktiesparekontoen hitter

Sidste år var jeg i Euroinvestor med en kommentar, hvor jeg undrede mig over, at indskudsloftet på aktiesparekontoen ikke var højere end 106.600 kroner. Da regeringen i 2019 lancerede aktiesparekontoen hed det, at indskudsloftet i 2022 ville være 200.000 kroner – og ser vi på vores nordiske naboer, har de langt bedre vilkår.

Selvom aktiesparekontoen stadig halter efter, blev indskudsloftet 1. januar hævet til 135.900 kroner.

Det har vi i den grad mærket hos Nordnet. Antallet af nyoprettede aktiesparekonti i januar var det højeste, siden vi lancerede aktiesparekontoen i 2021. Og kigger jeg på Finans Danmarks seneste opgørelse, kan jeg konstatere, at knap hver tredje aktiesparekonto i Danmark findes hos Nordnet. Det er helt vilde tal.

Udviklingen fra januar ser ud til at fortsætte i februar, hvor interessen for at komme i gang med at investere forsat er rigtig høj. Jeg glæder mig til at følge udviklingen den kommende tid og byde varmt velkommen til alle nye Nordnet-kunder.

Vi vil hos Nordnet arbejde på at skabe gode kundeoplevelser ved en brugervenlig platform, relevante services og en kundeservice der altid er klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Vi vil gøre vores til at skabe inspirerende indhold, som kan hjælpe til, at vores kunder kan investere på den måde, der er den rigtige for den enkelte.

God investeringslyst!

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
7 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
johnny Bondo
johnny Bondo
2024-02-19 19:44

Hvornår kan ens Pension opsparing så ses på Pensioninfo.dk
så man som kunde kan få et overblik ?

LW Mero
LW Mero
2024-02-19 19:26

Super fed udvikling! Hvor mange af de 7.104 var kvinder? Forhåbentlig rigtigt mange🤩 Tillykke med månedsrekorden!

Erlinger
Erlinger
2024-02-19 08:48

Når så Nordnet her i løbet af året får oprettet muligheden for også, at have en livrente her, bliver det også muligt at have 6 kontoer hos Nordnet??

Anders Hartmann
Anders Hartmann
2024-02-15 21:23

Hvad fik Nordnet kunderne i gennemsnit i afkast i 2023?

Jacob Larsen
Jacob Larsen
2024-02-15 09:14

“Helt præcis blev 7.104 danskere aktive investorer hos Nordnet..”

Hvor mange blev så passive indeksinvestorer? 😉

Johnny Jensen
Johnny Jensen
2024-02-14 22:15

Så mangler i bare Børneopsparing 🫣

/. Johnny

Lars
Lars
Svar til  Johnny Jensen
2024-02-15 13:10

Ja, tak … og Aktiesparekonto til børn!